Първата съпруга на Румен Радев с бебе: Гинка Кесякова почерпила колеги и приятели

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за появата на бебе, научи „Ретро“. Преди броени дни семейството на Гинка Кесякова се е разширило с още един член. Екссъпругата на президента била на върха на щастието, че е станала леля за трети път.
Братът на Кесякова – Тошо, се е сдобил с трето момиченце, а повече от него и половинката му Цвети се вълнувала само лелята Гинка. Тя вече успяла да зърне и прегърне третата си племенничка и дори си взела няколко почивни дни от работа, за да прекара време със семейството си в родния Пловдив, където роднините ѝ живеят и до днес. Банкерката отрупала бебето с хубави подаръци и нямала търпение да дойде време за дългия ѝ летен отпуск, част от който щяла да посвети на пеленачето и другите си две племеннички.
Няма да познаете банкерката Гинка Кесякова: Първата съпруга на президента Румен Радев се промени до неузнаваемостПървата съпруга на президента Румен Радев се е подложила на козметични интервенции, за да освежи вън…Mar 30 2019vijti.com

Във всеки удобен момент Кесякова бяга от натоварения си начин на живот в столицата или в планината, или в родния край. Определено Гинка Кесякова младее и хубавее все повече и повече, откакто съпругът й се разведе с нея и я остави сама да се грижи за двете им деца Дарина и Георги. Самата Кесякова признава, че поддържа дух и тяло с алпинизъм и непрекъснат спорт. Не е тайна, че тя тича за здраве в парка и дори е заснемана от папараци в спортен екип.
Братът на бившата съпруга на президента и семейството му имали дом в Пловдив, откъдето всъщност навремето Радев взел първата си жена. В Града под тепетата живеела и работела като лаборантка в болница и нейната майка Добринка. Именно заради това Кесякова често пътувала до провинцията, за да прекарва свободното си време с тях. Общите ѝ деца с президента също гостували на баба си, вуйчо си и малките си братовчеди, а в социалните мрежи явно изразяват топлите си отношения един с друг.

По примера на самата Гинка и брат ѝ решил да има повече от едно дете, въпреки че откровено съжалявал за разпада на брака ѝ и се надявал неговата връзка да не завърши по подобен начин. Най-тежко развода на Румен и Гинка преживяла нейната майка. За сметка на това тя била изключително грижовна баба и се радвала на присъствието на всички внуци.
Източник: Ретро
Бившата на Румен Радев грее от щастие: Гинка Кесякова подмладена от хобито сиБившата жена на президента Румен Радев грее от щастие. Гинка Кесякова очевидно е щастлива – лицето й…Mar 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!