Приятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза: Водещата вече ходи на работа с метрото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Приятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза, а водещият вече е зарязал колежката си, разбра HotArena.
Журналистът вече не изпраща до дома й русокосата журналистка, каквато традиция имаха, а задушевните им разговори по кафенетата извън работно вече са в миналото, писа „Уикенд“.
Водещата на „Здравей, България” се придвижда до работното си място с метрото, а когато приключи работния й ден, се прибира вкъщи отново с градския транспорт. Очевидно заплатата й не е толкова голяма колкото на Анна Цолова, че да се вози всяка заран с такси или личен автомобил. Както сме писали, Цолова е получавала над 16 бона месечно от медиата, а Радева прибира около три пъти по-малко пари.
Алекс Сърчаджиева вдигна на крака Сандански, грабна сърцата на хоратаАктрисата намери сили да продължи, изигра блестяща роля в спектакъл. Вдовицата на Иван Ласкин Алекс …Mar 27 2019vijti.com

Онзи ден, малко след обяд, папараците на „Уикенд” забелязаха Аделина да излиза от сградата на Нова телевизия. Облечена в черен велурен кожух, ниски рачени чепици и преметнала овехтяла оранжева чанта от естествена кожа на рамото, водещата прекоси пеша поляните, за да стигне до метростанция „Летище София”. Радева слезе по стъпалата до касите на станцията и си купи билетче от 1,60 лв. После застана на перона и се сля с тълпата, за да чака пристигането на мотрисата.
Доскоро всеки ден Виктор Николаев и Аделина Радева се качваха на черния му японски джип „Мицубиши” и отпрашваха към дома й, за да не плаща за такси и да не се блъска в градския транспорт. Двамата са близки приятели повече от 10 години.

Именно благодарение на дружбата си с него Аделина смени БНТ с Нова телевизия и изгря до него в сутрешния блок на мястото на предишната му екранна партньорка Ани Цолова.
В края на миналата година водещите бяха изловени от фотографите да се прибират заедно след работа. За съжаление, тази традиция вече остана някъде далеч и двамата екранни партньори явно не се разбират толкова добре, колкото в началото на съвместната работа.
Източник: ХотАрена
След скандала с Нова телевизия Ани Цолова избра да избяга от суетата и се засели в китно селцеЖурналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и поло…Feb 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!