Правнучката на Тодор Живков отвори врата, през която никой не беше влизал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тодор Живков може да се похвали с любовта на своето семейство, въпреки че вече Тато не е сред нас!
Андреа Стафанова се казва правнучката на Тодор Живков. Тя дълго време избягваше публичността, но най-после открехна вратата и за себе си, видя Topactualno.com.
Въпреки че почти не си спомня прадядо си, тъй като по време на смъртта му е била само на 3 г., Андреа има обширно мнение за именития си роднина.
Според блондинката, Тодор Живков е бил нападан от голяма част от населението несправедливо. Тя изложи като аргументи, че по време на неговото управление България е била развита икономически държава.
Двама се борят за правнучката на Тодор Живков: За разлика от повечето богати наследници, тя не парадира с произхода сиАндреа Стефанова, правнучка на Тодор Живков, има не един, а цели двама верни рицари. Красавицата се …Aug 8 2019vijti.com

“Имало е здравеопазване, образование, туризъм… Все неща, които днес в България няма. Сега отиваш в чужбина, за да добиеш познанията, които ти трябват за една професия, а преди това е ставало тук.” – каза Андреа Стефанова по Нова ТВ.
Тя е правнучка на Тато и внучка на Людмила Живкова. Майка й е Евгения Живкова и именно по нейния път тръгва и младото девойче.
Блондинката е завършила висшето си образование в Лондон и е работила там. Тя се занимава с мода, което е сходството с Жени. До момента е участвала в бизнес проекти само с майка си, но скоро възнамерява това да се промени.
“Смятам да пусна моя марка. Този път ще бъде отделно от майка ми.” – отсече правнучката на Тодор Живков.

Интересното е, че Андреа за пореден път доказа, че от кръвта вода не може да става, както гласи поговорката. Макар да е видяла прелестите на Лондон, тя има огромното желание да живее в родината си.
“На мен България ми харесва. Искам тук да работя и да постигам целите си.” – каза още именитата наследница пред Ива Софиянска.
22-годишната хубавица сподели също, че не е толкова богата, за колкото я смятат. Наследството на Тодор Живков вече било на привършване и всичките пари, с които разполагала, били от родителите й, както и тези, които сама си е изработила.

Дъщерята на Жени Живкова от години учи в Лондон, като още като дете е изпратена в пансион в Англия. И оттогава се е научила на скромност и уважение.
За разлика от повечето богати наследници, тя не парадира с произхода си, нито го крие. А освен това отдавна се е научила да цени хората по качествата им, а не по етикетите на дрехите, които носят.
Източник: ТОПактуално.ком
Тодор Живков: Човекът, който превърна българите от селяни в гражданиНа 5 август, 1998 г. умира Тодор Живков. Живков е първи/генерален секретар на БКП от 1954 до 10 ноем…Aug 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!