Помните ли хубавата Мартина на Слави Трифонов – трудно ще я познаете днес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мартина на Слави Трифонов вече не е сек*апилната танцьорка, която навремето му завъртя главата до такава степен, че Дългия дори се беше замислил за свиването на семейно гнездо. Бившата дама на сърцето на гологлавия ерген видимо се е запуснала, а от някогаштите й свежест и чар има само блед спомен. Същото може да се каже и за спортната й фигура, с която впечатляваше всички и се гордееше, докато беше част от балета „Магаданс“ в „Шоуто на Слави“.
Някогашната атрактивна красавица изглежда изтощена от ежедневието си, в което редува домакинска работа и полага грижи за семейството си. Очевидно не е посещавала скоро и фризьор, защото русата й коса вече е украсена от пораснали черни корени, пише hotarena.net. По времето, когато беше гадже на Слави Трифонов, Мартина непрекъснато събираше завистливите погледи на представителки на нежния пол.
Крисия направи откровено признание за отношенията си със Слави Трифонов и обясни, че никак не й е лесно„Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. Но реа…Feb 11 2019vijti.com

ПРИЧИНА ЗА ТОВА БЕШЕ КАКТО АТРАКТИВНАТА Й ВИЗИЯ, ТАКА И ПРЕСТИЖНАТА ВРЪЗКА С ПОПУЛЯРНИЯ ВОДЕЩ.
Идилията й обаче свърши рязко преди години, когато Дългия я излови да кръшка с боксьора Коко Колев,
след което я заличи и от живота си, и от телевизионното си шоу.
„Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл желая му всичко най-добро, но не съм свързана с него от много време. Нито с него, нито с нещата, които правят в предаването. Останаха ми добрите приятели и контактите в него”, коментира Мартина Огнянова наскоро. „Децата са най-важното за мен в момента. Имах нужда от промяната и много рядко посещавам столицата. А шоуто на Слави гледам само когато няма какво друго да правя”, сподели тя.

Тя и Слави бяха принудени да разкрият чувствата си, след като бяха заснети от „България днес”. По времето, когато двамата ходят обаче, Мартина е гадже на Борис Солтарийски от „Ку-ку бенд”. Тя къса с него, избирайки Слави, но въпреки голямата любов, връзката им се разпадна.
Маги Халваджиян обиди много Слави Трифонов, продължава ли войната между дваматаКолкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги Халваджиян коментира скеч в „Шо…Feb 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!