Помните ли Наталия Симеонова? Водещата на „Море от любов“ се появи отново, но на необичайно място

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Питате ли се къде изчезна една от най-популярните български телевизионни водещи Наталия Симеонова? Защо познатото лице от предаванията „Море от любов“ и „Предай нататък“ вече не се появява на екрана? Всъщност всичко е съвсем лесно обяснимо – Наталия вече не живее в България. Русокосата плевенчанка се премести трайно в американския щат Флорида. Причината е, че там са най-близките ѝ хора – дъщеря ѝ Виктория, бившият й съпруг и баща на Виктория Денис, както и сестра и Светла. „Лека полека Наталия започва да изоставя нещата в България.Страшни проблеми мъчат Лили Иванова, ето колко тежко изживява загубатаНаскоро Лили Иванова публикува в личния си „Фейсбук“ профил снимка, на която е в прегръдките на Иван…Nov 28 2018vijti.com

Ясно е, че вече мисли сериозно да се установи отвъд океана. Първата стъпка е направена – тя вече има свое жилище във Флорида. А пък и вижда хората, на които държи най-много. Хубаво е, че въпреки раздялата, тя запази отлични отношения с Денис“, коментират близки на Симеонова.
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НАМЕРЕНИЯТА НА НАТАЛИЯ Е РЕШЕНИЕТО Ѝ ДА ПРОДАДЕ ВИЛАТА СИ В СЕЛО ЗВЕРИНО
Мястото означава твърде много за телевизионната водеща. Тя е родена в Плевен на 10 февруари 1970 година. Детството си обаче изкарва именно във врачанското селце.

Къщурката в Зверино пък е като нарисувана в книжка с народни приказки – намира се на брега на река и изглежда прелестно. Дворът на имота е в добро състояние, самата вила обаче трябва да се постегне. „Първоначално ѝ искаше три хиляди лева, след това качи цената на пет. Трудолюбиви хора се грижеха за къщата, доколкото могат, поддържаха оградите и дръвчетата, косяха тревата, но самата постройка не е в най-добро състояние. Търси се купувач, който желае да дойде в Зверино, мястото е невероятно”, споделят местни жители.

Наскоро Наталия Симеонова се прибра в родината си за 48-я си рожден ден на 10-и февруари и шокира приятелите си с килограмите, които е натрупала, пише pik.bg.
Освен, че видимо е напълняла, Наталия е скъсила дължината на емблематичната си дълга руса грива. Симеонова публикува в интернет снимка от рождения си ден. На кадъра блондинката позира със свой приятел и се опитва да прикрие едрогабаритната си фигура зад букет бели рози.
Преди време водещата разкри истината за наднорменото си тегло – разводът с Денис. Наталия призна, че заради мъката по загубата на любимия си мъж, напълняла много.

Когато Денис напуснал общия им дом, водещата дни наред не ставала от леглото, по цял ден плачела и изобщо не ядяла. Вместо обаче да се стопи от мъката, Наталия без никаква причина започнала да напълнява, без да може да спре, пише седмичник. Притеснена дали не е болна от нещо сериозно, отишла да си направи пълни изследвания. Оказало се, че не е болна, а само метаболизмът й работел бавно и тя не можела да стопи мазнините.

Наталия Симеонова и Денис Ризов са вече официално разведени
„Да, разделихме се с Наталия, вече сме разведени и не сме заедно“, каза той пред вестник „България Днес“.
Наталия и Денис подписали документите по развода преди около месец. Припомняме, че бракът им издържа десет години. След това последва разлъка въпреки добрите отношения, които те запазиха и до днес.

Стана ясна и причината за раздялата, уточнява Kliuki.bg. Самата Наталия Симеонова многократно е разказвала как Денис Ризов се влюбил в друга жена и дори й го признал. Тя се опитала да го задържи до себе си, защото винаги го е обожавала, но той бил непреклонен.
В последните месеци имената им са замесени в различни любовни авантюри, но засега и двамата не са потвърдили в живота им да има друг човек.

Факт е, че въпреки, че са разведени Наталия и Ризов продължават да са в добри отношения и той се грижи за нея и дъщеря им Виктория изключително щедро. Самият Денис отрича в момента да има гадже и е категоричен, че втори път няма да мине под венчило.
За Наталия обаче ще е по-трудно да си намери половинка. Доскоро тя без притеснение признаваше, че макар да не са заедно, Денис е мъжът на живота й. Никога не е крила болезнената си любов към него и смята, че връзката им е предопределена и кармична.
Изказване на две БГ емигрантки в Англия възмути много хора: Не ми се стъпва в тая кочина БългарияСлед приемането на България за членка на обединена Европа за нашенците стана много по-лесно да потър…Nov 27 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!