Помните ли Жаси от „Сделка или не“: Никой не подозира какви унижения е принудена да търпи красивата асистентка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-емблематичните лица на „Сделка или не“ асистентката Жаси се оказа доста толерантна съпруга“.
Жасмина Тошкова, вече Маджид, е хващала поне три пъти съпруга си Ариф Маджид в изневяра, като единият път – дори на калъп.
Въпреки унизителните ситуации, Жаси покорно прощавала на неверния си мъж и вместо с развод, го дарявала с деца.
Двамата са заедно от близо 7 години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите й с приятелки, той самият редовно разнообразявал сексуалния си живот, твърдят запознати.
Първият път, когато го хванала в крачка, Жаси му вдигнала луд скандал и си събрала багажа. Само ден по-късно обаче се върнала и повече не отворила дума по темата.
Изневярата му струва скъпо: Шеф Манчев губи 3 млн. евро при развод18-годишният брак на популярния шеф Иван Манчев приключва със скандален развод, от който той ще загу…May 8 2019vijti.com

При втория случай моделката буквално хванала мъжа си на калъп с друга в офиса му и отново се изнесла от дома им, като този път раздялата продължила по-дълго. Тогава обаче Жасмина разбрала, че е бременна с третото им дете и конфузната ситуация останала в миналото. След третата изневяра блондинката претръпнала и се примирила с неверния си мъж.
Припомняме, че Жасмина Тошкова забули в пълна мистерия личния си живот, след като се махна от „Сделка или не“ и се загаджи с тайнствен милионер. Дълго време не беше ясно кой е той и това остана тайна дори когато тя роди първото им дете през 2014 година.

Макар да страни от публичното пространство, Ариф е познат в средите на богатите и другарува с някои от най-актуалните мъже в България. Ариф е брат на друг популярен богаташ – Лазгин Маджид.
Мъжът на Жасмина е почитател на скъпите придобивки и за това говорят елегантните му костюми, златни часовници, както и возилото му. Той беше се прочул с покупката на чисто ново „Порше Турбо“ със син цвят. Моделът е спортен и в него Ариф трудно ще побере цялото си семейство, така че возилото със сигурност не е единственото в автопарка на милионера, коментираха от обкръжението му.

Ето как пък отговори Жаси на журналистически въпрос „Трудно ли се гледат три деца“ преди време:
Ще излъжа, ако кажа, че ми е много лесно, защото от много време не съм се наспивала качествено, но истината е, че осъзнавам колко разглезени сме станали с удобствата на съвременния свят. Нашите пра-баби и дядовци са отглеждали по много повече деца, при много по-трудни условия и за тях това е било нещо нормално, а на мен всеки ден ми се случва да ме питат трудно ли ни е, все едно с мъжа ми вършим нещо изключително. В България средният брой деца на семейство е 1.4, което значи, че повече от половината семейства тук имат по едно дете. За мен тази статистика е повече от притеснителна и се опитвам с личен пример да покажа, че да отглеждаш повече от две деца в България не е нито страшно, нито толкова трудно. Предполагам, че опасенията на повечето хора са свързани с несигурното ни ежедневие, но аз знам, че децата носят късмет и са най-големият източник на мотивация за развитие, както на отделната личност, така и на обществото като цяло.
Източник: Хотарена
Изловиха Димитър Бербатов в изневяра, върти тайна любов с моделкаФутболната звезда Димитър Бербатов върти тайна любов с моделката и новоизлюпена тв водеща Славена Въ…Apr 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!