Охолният живот на Джулиана Гани и годеника й им изигра лоша шега, сполетя ги неочаквано зло

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Силиконовата бомба и фитнес инструкторът живеят доста охолно
Плеймейтката Джулиана Гани и приятелят й ще трябва да доказват доходите си пред финансовите инспектори, разбра „Галерия“. На вниманието на НАП се оказали някои интересни факти напоследък.
Охолният живот, екзотичните почивки и луксозните придобивки
трудно могат да бъдат обяснени с парите, които идват от основните занимания на влюбените.
28-годишната Джули е залязваща моделка, която рядко има изяви. От известно време тя се подвизава като треньор по аеробика в Монтана, където се намира фитнес центърът на половинката й Илиян Найденов. Гани може да е благодарна също на баща си, от когото има няколко апартамента и ги предоставя под наем, за да може да се издържа прилично всеки месец.
Джулиана Гани взима пари без да работи. Срамното й минало излезе наяве, въпреки, че тя всячески се мъчи да го забравиСиликоновата миска Джулиана Гани преди няколко години е работила като танцьорка на пилон в пловдивск…Dec 7 2018vijti.com

Гаджето й пък разчита на спортните си занимания като инструктор, изготвя хранителни режими и пише книги със съвети за отслабване. Само благодарение на професията си той няма как да натрупа
такъв капитал, че да си позволи Мерцедес за 130 бона,
шушукат в родния му град запознати. Наскоро той подари баровското возило на Гани за рождения й ден. Изненадата била пълна, когато паркираната пред дома й кола, оборудвана с всички екстри, се оказала специалният й подарък за празника.
Гани често се хвали, че получава не само пълно внимание от страна на Найденов, но и жестове, които задоволяват капризите й, а и са доста скъпи. Както се случи с пианото, което той й връчи, за да развива своята страст и отколешна мечта да свири.

Влюбените гълъбчета не спират и да пътуват. Те обикалят европейските градове, сред които Париж, Виена,
отскачат на плаж до Доминикана, Филипините и Бали.
Навсякъде отсядат в елитни хотели и тънат в разкош, наслаждавайки се на типичните за страната ястия.
Личи си, че русата бомба е доста глезена и обичана от мъжа до себе си. Има коренна разлика от връзката й с бившия Станимир Ташев, с когото не изкараха и година като женени.
Източник: Хотарена
Албена Вулева разкри всичко за черните си магии: Аз съм човек, който вярва, че трябва да има престъпление и наказаниеАлбена Вулева е сред най-отявлените участници в последния сезон на „Биг брадър“. Тя не се притеснява…Dec 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!