Ники Илиев за първи път проговори открито за болестта си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ники Илиев не се влияе от болестта си
Ники Илиев проговори за болестта си. Актьорът има витилиго, но това не пречи да качеството му на живот, както споделя самият той в социалната мрежа Фейсбук. „За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се определя от качеството на мислите ти“, написа той към свое фото в мрежата.
От миналата година новината около заболяването на актьора се коментира в медиите. Витилигото на Илиев се е разпространило от ръцете към лицето му. Това не е никак изненадващо за хората, които страдат от същата болест и доста често петната се разпространяват по цялото тяло, пише hotnews.bg.
Саня вади тайните на Ники Илиев наявеЕдна от най-успешните и обичани млади актриси у нас – Саня Борисова, ще бъде част от предстоящия сез…Aug 11 2019vijti.com

Като например успешния модел Уини Харлоу, която се прочу именно с разноцветната си кожа. Следите от кожното заболяване вече не са само там, където рядко правят впечатление, става ясно от последните му публични изяви.
След като ръцете му станаха на петна преди години, кожата на лицето му също е започнала да губи своя пигмент. Това се вижда дори от наболата му брада. Прави впечатление, че бившият манекен от месеци не е бил гладко избръснат. Това обаче съвсем не е резултат от небрежност, нито от обикновено придържане към модата на наболите бради, които се харесват от почти всички дами.

Ники Илиев най-вероятно разчита, че именно брадата ще прикрие поне частично петната, които са започнали да излизат по брадичката му. Интересното е, че брадата също расте безцветна там, където кожата се е обезцветила, така че проблемът няма как да остане незабелязан.
След участието си в „Черешката на тортата“ бившият на Саня Борисова обяви, че никога не е крил петната си от болестта, но заобикаляше тази тема. Днес за първи път проговори открито за нея. Снимката и придружаващото я послание развълнуваха потребителите на социалната мрежа, които написаха множество коментари, споделяйки собствения си опит със заболяването или този на техни близки.

Всеизвестен факт е, че витилигото се появява при стрес. Периодът, в който са се появили петната на актьора съвпада с времето, в което той снимаше новия си филм „Завръщане“. Което означава, че е изхабил доста нерви и е бил стресиран в този подготвителен период.
Изключителна ирония на съдбата е, че майката на актьора е професор по дерматология и преди години прави бум в България с опити да излекува с лазер болестта. А днес собствения й син страда именно от витилиго.
Източник: kliuki.ws
Ники Илиев откаран по спешност в болница след тежък инцидентНики Илиев е откаран по спешност в болницата Актьорът Ники Илиев е претърпял тежък инцидент по време…Jun 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!