На 2 май рожден ден има Венета Райкова. Днес водещата става на 46

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 2 май рожден ден има Венета Райкова.

Венета Руменова Райкова-Георгиева е българска журналистка, бивша водеща на предаването „Горещо“ по Нова телевизия, бивша водеща на „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT и настояща водеща на „Папараци“ по BTV.

Още една звездна двойка се събра – Венета Райкова и Тишо отново заедноВенета Райкова сподели еротичната снимка и се обърна към бившия си мъж Тихомир с мили думи. Повод за…Apr 18 2020vijti.com

Родена е през 1974 година в град Попово.

Едва 15-годишна, през 1989 г., печели първия конкурс за фотомодели и манекени. На 18-годишна възраст през 1992 година става първата победителка в конкурса „Mини Мис България“ за момичета до 1,66 м.

Завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски“.

Още 18-годишна постъпва на работа във вестник Хайлайф по темата „конкурс за журналисти“, който печели, докато се среща с главния редактор Георги Кузмов.

Работи и като репортер и в БНТ – седем години в нощния блок и в Частен случай, а половин година като редактор в Наблюдател.[3] Три години е модел в София и Виена.Снимала се е за българската версия на списание „ title=“Playboy“>Playboy“.[4] Повечето хора свързват чаровната блондинка с Ексклузивно по Евроком, което тя води от 1999 г.Конкурсите са ѝ слабост. През 2008 година е водеща на коментарната рубрика към Big Brother 4 – „Малката сестра“.

През 2014 е част от Домсъвета към „ВИП Брадър: Образцов дом“, както и е водила „Голямата уста“ към шоуто. От 13 април 2015 до началото на 2016 води всекидневно едночасово шоу по ТВ7 „Дневникът на Венета“. От юни 2017 до септември 2017 е водеща на всекидневното предаване „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT. От 17 септември 2017 е водеща на “ Папараци “ по BTV.

През юли 2005 година Венета се омъжва за Тихомир Георгиев – участник в Big Brother 1. На 26 март 2007 година двамата влизат във VIP къщата на Big Brother като участници във втория сезон на VIP Brother.

В началото на месец юли 2007 г. е обявено, че съпругът на Венета – Тихомир, е подал молба за развод, и е насрочено бракоразводно дело за края на месец октомври.Въпреки това, в началото на октомври става ясно, че двамата отново са се събрали и живеят заедно в столичния квартал „Слатина“. Венета и Тихомир имат син на име Патрик.

Венета Райкова с горещо признание: Откакто се разведох…„Не е вярно!“, това отсече Венета Райкова по повод гръмката новина, че в живота й има нов мъж. БЛИЦ …Oct 18 2019vijti.com

PETEL.BG 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!