На съветите на кои ясновидци се осланят в живота звезди като Лили Иванова, Ани Салич, Любо Нейков, Васко Кеца и други народни любимци?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юксел Кадриев си гледа при астролози
Манията да надникнеш в бъдещето е обзела тотално българското общество в последните години. Изключение не правят и популярните личности. Независимо от своето занимание, те разчитат на звездите, когато искат да разберат нещо важно за живота си, макар че обикновено крият за това. Дори политиците не пропускат да се допитат до ясновидци или астролози, на които се доверяват в планирането на работа си. А с пълна сила това важи за куп тв водещи и певци, част от които открито си признават това.
Любимият комик на цяла България Любо Нейков стяга сватбаЛюбо Нейков е посрещнал зет у дома, научи „Ретро“. Осиновената дъщеря на комика, която е негова плем…Jan 3 2019vijti.com

Един от тях е Васил Найденов, който наскоро призна, че е много благодарен на екстрасенса Катя Николова от Радомир, която се грижела за спокойствието на духа му. „Вдигам тонуса на Васил. Не само той, но и други наши звезди от естрадата са ми приятели”, хвали се ясновидката и биоенерготерапевт, която стана известна именно благодарение на Кеца. В свое тв интервю той призна за честите им срещи и невероятните й способности, които упражнявала върху него. Във фейсбук пък призова феновете си да харесат сайта й, за да научат повече хора за нея, тъй като била истински екстрасенс за разлика от стотиците самозванци. Врачката на Кеца – Катя, пък се хвали, че е разговаряла и със самата Ванга и била нейна ученичка.

Петричката гадателка й предрекла: „Тебе Господ те прати. Но ората няма да ти са благодарни, че ти се качат на главата”, признава с уважение към Ванга радомирската гадателка.
Твърдо вярваща в свръхестественото е и Лили Иванова, която наскоро загуби любимия си предсказател и лечител – варненският ходжа Нуди Хасан. 63-годишният ясновидец преди седмица скочи от 9-я етаж на блока си и се самоуби, но преди това години наред пазел естрадната прима от враговете й. Звездата не пропускала щом е във Варна, да се отбие при ходжата, за да й предскаже той бъдещето или да й реши с магия някой проблем. Именно с неговото предсказание, че ще живее 100 години и е по-здрава от 20-годишно момиче, Лили често се хвали и по интервюта.

Покойният Нуди Хасан й предсказал също още преди две десетилетия, че няма да спре да пее до преклонна възраст и ще запази статута си на певица №1 в България. Освен това я церял от болежки или я спасявал от завистта на враговете й с тайни магии, каквито само турските знахари владеели.
Ани Цолова също е сред звездите, луднали по врачки и баячки. Тя се обърнала към много набожна плевенска лечителка, разваляща уроки с четене на молитви, след като познати й внушили, че е жертва на зли очи. Водещата напоследък често се спъвала, чупела посуда в дома си и се чувствала безпричинно изморена. Близките й също имали проблеми и тя взела да вярва, че семейството й страда от уроки. След като и брат й Стоян Цолов катастрофира преди месеци, Ани съвсем се шашнала и отишла при възрастната жена на име Петя от плевенското село Българене, за да изчисти уроките над нея и близките й, разкриват колеги на водещата от Нова телевизия.

Фаворит на родните звезди обаче е врачката Бойка от Перник, която е много популярна и сред артистичния, и сред политическия елит. Тя е известна и като ясновидката на ъндърграунд боса Антон Милтенов-Клюна, на когото предрекла смъртта. Бойка гледала предимно на кафе, което сама варяла в стара кафеварка. За разлика от повечето си колежки, перничанката не се хвалела с ВИП клиентелата и отказвала медийна популярност.

„Бойка е истинска сензация, точно защото пази тайните на всеки, който я е посетил. Много от колегите ходят при нея, но не си признават за това”, обяснява кадър на Нова тв, според когото до ясновидката Бойка се допитвала дори Ани Салич. Единствените, които не крият срещите с нея, са чалга певиците Емилия и Глория, които пък пуснали мълвата, че са се засичали там с бившата седесарка Надежда Нейнски, и актрисите Мария Каварджикова и Теодора Духовникова.

Открито за пристрастията си към ясновидството и астрологията признава водещата и наследница на оръжейния бос Николай Гигов – Ели Гигова. Красавицата, която в момента е звезда във „ВИП Брадър”, не крие, че преди вземането на всяко важно решение, се консултира с влиянието на планетите. Тя ползвала услугите на вдовицата на топ астролога Иван Станчев – Оксана. Покрай редовните си срещи с нея, дори самата Ели се запалила и започнала да чете книги, свързана с тази наука. „Но няма да ставам астроложка. Просто вярвам в тази наука, защото досега са си ми се случили много неща, предвидени от астрологията”, обяснява Ели.

Актьорът Малин Кръстев от „Господари на ефира” също е сред феновете на ясновидството. Той неведнъж разказва как преди години гледачка разбрала, че ще се занимава с актьорство и ще стане много популярен, след като му гледала на ръка. Ясновидката видяла кръстове на ръцете му и била категорична, че ще има светла съдба. Оттогава актьорът вярвал в подобни предсказания и се консултирал с врачки за бъдещето.

Сред известните личности обаче има и такива, които сами могат да гадаят. Една от тях е актрисата Катето Евро, която гледа на кафе на приятели и непознати, а своята способност демонстрира преди години и във „ВИП брадър”, където врачува на съквартирантите. Актрисата е наследила дарбата от майка си, известна като леля Данче. „Гледам и много им познавам”, шегува се актрисата и признава, че от способностите й са се възползвали дори Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова и Лили Иванова. И тримата били доволни от дарбата й, но отказва да даде подробности какво им е познала.

Самата тя обаче разчитала да види съдбата си през прогнозите на астроложката Оксана, която е сред любимите гадателки на тв звездите. При нея хороскопи редовно си правели Ани Салич, Гала и Мария Игнатова.

Нейната колежка – Алена, позната от ефира на Би Ти Ви, пък често изчислява хороскопи на колегите си от телевизията Юксел Кадриев, Любо Нейков и Гена Трайкова, които били най-големите й фенове в медията.

Не малко са звездните клиенти и на нумероложката Кристина Сунгарска. Тя е помагала на куп популярни родни певци да вземат решение, когато са на кръстопът. Сред тях са Силвия Кацарова, Мими Иванова, Катя от „Ритон” и Йорданка Христова. Звездите сами си признават за срещите с нумероложката и хвалят уменията й. Тони Димитрова пък издава едно нейно конкретно предсказание, което й се сбъднало. Нумероложката й предрекла, че ще пътува за Африка цели 6 месеца преди участието й в риалити шоуто „Африка: Звездите сигурно са полудели” по Би Ти Ви. Тогава певицата нямала идея дори, че ще получи покана за предаването, но скоро прогнозата на Сунгарска наистина се сбъднала. Оттогава бургаската певица не пропускала да се консултира с нумероложката и потвърждава, че всичките й прогнози се сбъдват.
Източник: pik.bg
Катя Близнакова се нахвърли върху Богдана Карадочева: Богдана е милионерка, която по цяла нощ комарджийстваТези дни певицата Богдана Карадочева се оплака в медиите, че не получава нито стотинка пенсия. „Не п…Jan 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!