Мира Добрева катастрофира

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв легендата Мира Добрева катастрофира, видя Lupa.bg. Водещата сама призна, че е смазала ламарините на колата си и се чуди откъде я е споходила белята.

Искат да откраднат Мира Добрева от БНТПримамлива оферта за работа от конкурентна телевизия е отказала водещата от БНТ Мира Добрева. Блонди…Nov 10 2020vijti.com

 

Ето какво написа Мира на стената си във фейсбук:

Не обръщам никакво внимание на предупрежденията за тройно критични дни, магнитни бури или слънчеви изригвания. Подминавам оплакванията на един или друг, че днес не му е ден, затова не е станало едно или друго. Физическите, емоционалните и интелектуалните си ритми съм възложила като задачка единствено на себе си. Никога не упреквам някого или нещо, ако не ми провърви.

Днес обаче, трябва да дойде отнякъде обяснение за този шантав ден, който започна криво и завърши още по-криво, като… ударих колата си. Гледам нагънатата ламарина и се питам какво му е на този ден? Някой има ли идея?!

Специалитетът на Мира Добрева за заети дами, става толкова бързо, че докато се обърнете и вече е готов Този пататник на Мира Добрева е в същност голяма вкусотия Предлагаме ви една рецепта за пататник,…Jun 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!