Мая Илиева показа, че има голямо сърце: Направи щедър жест към църква в Кюстендил

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Илиева за пореден път показа, че има голямо сърце
Мая Илиева показа, че има голямо сърце. Милионерката дари 5000 лева на църковен храм, който се намира в Кюстендил, научи Хот арена.
Местните споделят, че вдовицата на Жоро Илиев редовно помага на храма. Но въпреки това предпочита действията й да останат в тайна, за да не се вдига излишен шум в медиите. Поне 2 пъти годишно тя се отбива във въпросната църква. За нея този храм има сантиментална стойност, тъй като е бил любим на покойния й съпруг Жоро Илиев.
Мафиотската вдовица се отбила в църквата в началото на август месец и за пореден път оставила щедро дарение на светата обител, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.
Мая Илиева взе апартамент бижу в Париж: Живее точно до Айфеловата кулаМая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. висаджийски бос Жоро Илиев, взе апартамент в Париж, …Aug 10 2019vijti.com

Въпреки, че всичко любимо на Жоро Илиев е изключително важно за неговата вдовица, преди години тя се раздели с една от любимите му вещи. Мая Илиева продаде яхтата на Главния. Новият собственик на плавателния съд, който носи името на смуглата красавица, е турски милионер. Не е ясно каква е причината вдовицата да продаде любимата яхта на съпруга си.
Преди месеци тя се раздели и с любимия му хотел в Слънчев бряг. Мая Илиева продаде хотел „Дюн“, който се намира на морския бряг в известния курорт.
Припомняме, че Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барселона, за което е броила 4 милиона евро. Къщата на вдовицата на Георги Илиев е разположена в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик, в близост до олимпийското селище, построено за лятната олимпиада през 1992 г.
Запознати разкриват, че Илиева е собственичка на къщата от пет години.

Преди нея имотът бил притежание на украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „Алавес“, твърди седмичник. „Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона.
Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите й са в България“, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев.
Година преди босът на ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст.

Малко след смъртта на Главния, одовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг. Днес и трите деца учат в частно училище – пансион в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото български език.
Андреа, Криста и Георги прекарват малко време в България, прибират се всяко лято за по около месец, идват и за коледните и новогодишните празници.
Източник:  razkritia.com
Паралийка: Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона и последен модел „Майбах“Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барсе…Jul 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!