Марта Вачкова: Баща ми страдаше от Митко Бомбата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Легендата на българското кино Григор Вачков е страдал от образа на емблематичната си роля в „На всеки километър“ Митко Бомбата, изненадващо разкри дъщеря му Марта Вачкова.
„Помня баща ми как страдаше от неговото Митко Бомбата. Той беше страшно популярен от сериала “На всеки километър”. По улицата някои не му знаеха името и подвикваха “Ей, Мите” или “Ей, Бомба”. Той от това много се дразнеше“, обясни тя по повод срещи с нейни фенове, които я наричат Сестра Жекова по ролята й в „Откраднат живот“.
Вачкова разказа още, че често родители на улицата я сочели и казвали на отрочетата си: „Виж, мами, сестра Жекова“. „Много е смешно, винаги казвам на малчуганите: “Искаш ли една инжекция да ти ударя?”, и те се стряскат. Шегувам се, разбира се. Много ми е приятно, че хората ме наричат сестра Жекова“, казва актрисата и добавя, че за разлика от покойния си баща, тя никак не се дразни.
Иначе пред „24 часа“ тя не разкри нищо за предстоящия сезон на популярния медицински сериал. Обясни, че не знаела какво са подготвили сценаристите за нейната роля, но че сестра Жекова непременно щяла да продължи да се меси в чуждите истории и съдби „в името на доброто на болницата“.
Марта Вачкова на 60: По-щастлива е от всякога„Най-вълшебните дни! С верни приятели и любими хора. От сватба преляхме празника в юбилей! Щастлива …Aug 11 2019vijti.com

Наскоро Марта отпразнува 60-ия си рожден ден. „Най-вълшебните дни! С верни приятели и любими хора. От сватба преляхме празника в юбилей! Щастлива съм! Благодаря на всички, които духом бяха с нас!”, написа Марта Вачкова във фейсбук профила си, ден след 60-тия си рожден ден, който празнува на 29 юли.
И с тези думи актрисата, позната и като сестра Жекова на почитателите на сериала „Откраднат живот”, обобщи съвършено точно радостта си и се отдаде на ваканцията си на родното Черноморие. Вече от няколко дни Марта се радва на слънце и разходки с яхта, а компания й правят нейни приятелки и разбира се, любимия й Владо Пенев, с когото си партнират в популярната сапунка. Двамата бяха кумове на сватбата на бизнесмена Николай Вълканов и любимата му Румяна Георгиева край Бургас, а водещ на партито бе Юлиан Вергов, който също играе доц. Банков в „Откраднат живот”.

И след тържеството, Марта и Владо се отдадоха на релакс. По традиция, всяко лято двамата прекарват няколко дни на родното Черноморие. Актьорите, които са известни с близкото си приятелство, в каквото прераства студентската им любов, нямаха търпение за тази ваканция. И както винаги, не останаха задълго сами. Към компанията им се присъединиха приятели. А Марта е толкова щастлива, че сияе на всички снимки, които споделя във фейсбук. На кадрите актрисата позира на яхта в дамска компания и по всички личи, че се забавляват, пише „Уикенд“.
Актрисата има всички поводи да е щастлива. Не, че някога усмивката й се е скривала за дълго.
Източник: Лупа
Марта Вачкова искала да сгази с кола жената на Владо Пенев, заканила се, че ще убие и нея и бебетоМарта Вачкова искала да блъсне половинката на Владо Пенев с колата си от яд, че е скрил истината за …Aug 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!