Любовницата на Трифон Иванов заграби всичките му имоти и остави дъщерите му без наследство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Последната приятелка на покойния Трифон Иванов е успяла да заграби и продаде жилището му само 2 години след кончината му. Овдовялата Валя Панова е оставила трите дъщери на легендарния футболист на улицата въпреки усилията на средната му щерка Галина да спаси полагащото им се наследство.
След като годеницата на Туньо задигнала и затрила трофеите му, забранила и на дъщерите му да припарват до дома, в който са родени и отгледани. Въпреки несъгласието им и ходенето по мъките заповедта да бъде отменена, справедливост така и не получили.
Дъщерята на Трифон – Галина, преди броени дни извади на светло подробности и за последната низост на Панова. Тя изля душата си в социалните мрежи, публикувайки следното: „На финала на една от най-гнусните сделки по дяволската разпродажба на жилището на баща ни, ми се иска победоносно и зверски респектиращо да ви засвидетелствам огромната си благодарност!
Неочакван обрат с подаръка на Слави Трифонов към омбудсмана, вижте развръзкатаОмбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от НСО и от вчера демонстративно започна да…Nov 6 2018vijti.com

Поклон пред всички онези добри хора, които ми помогнаха да събера разбития си след 13 февруари пъзел! Благодаря на фирмата продавач от Велико Търново, на всички комшии по балконите, на хората, които, за разлика от мен, бяха допуснати за „оглед“ на апартамента, благодаря на всеки един човек, намерил начин да се свърже с мен, за да ми разкаже за случващото се след смъртта на тати!

Благодаря на всеки един, осмелил се да ми покаже своите лични рани, причинени от същата чума! Аз знам, че водя битка с дявола и неговите десетки фирми, простете форми, но едва сега осъзнах, че отвъд законите на всяка една държава стоят много по-висши и много по-значими „правила“ от тези… и видиш ли, точно те внасят мир и спокойствие в душата ми! Защото значимите никога не са били „победителите“… а борците!!!

По настоящата й схема никой от нас трите няма да бъде собственик (по документи) на нашия дом… Всичко създавано и изживяно ще бъде продадено за тежко малко куфарче, пълно с чужди пари… да, обаче аз като пълен математически инвалид ЗНАМ, че в на пръв поглед лесните уравнения винаги има една неизвестна… и „човек“, загубен в изчисления за големи числа, често се оказва една голяма кръгла и празна нула, позиционирана точно там, откъдето е излязла…“.

Трифон Иванов почина на фаталния 13 февруари 2016 г. от масивен инфаркт. Смъртта застигна железния бранител в дома на годеницата му Валя, която дни след панихидата започна действия по приватизация на имотите му и отправяше заплахи към преките му наследнички.
Източник: gzona.eu
Един от най-големите любимци на Слави Трифонов крие тайно дете СНИМКАЕдин от най-големите любимци на Слави Трифонов има тайно дете, разкрива в. „Ретро“. Виктор Калев, ко…Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!