Лили Иванова открива сезона в Слънчев бряг срещу баснословен хонорар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова драстично е качила тарифата си за участия, научи Lupa.bg. Естрадната икона вече иска бомбастичния хонорар от 30 000 лева, за да пее в пиано барове. До неотдавна звездата склоняваше да радва публиката в заведения срещу два пъти по-малка сума.
Собственик на луксозен клуб в Лозенец се оплака, че планирал да открие сезона с неин концерт. Лили категорично отсякла, че няма да излезе на сцената за сума, по-малка от 30 бона. Въпреки че преговорите продължили дни наред, тя не склонила на предложените 18 000 лева с ДДС. „Заведението има 130 места. Трябва да пуснем кувертите по 300 лева, за да ни излязат сметките”, разказа потресен управителя.
Това, което Лили Иванова казала на Стефан Илчев преди финала на Капките, ще остави у него следа за цял животЧасове преди финала на шоуто „Като две капки вода“ Стефан Илчев гостува в „Събуди се“, където даде е…May 28 2019vijti.com

Очевидно звездата на естрадата е получила точно такъв хонорар, за да открие сезона в Слънчев бряг този уикенд. Тя ще пее в един от най-големите клубове в Слънчака, който обаче побира над 1000 души и може да си позволи този масраф.
От няколко години политиката на Лили е да избягва участия в заведения. Иконата на популярната музика набляга на концертни изяви.
Наскоро тя изненада всички с признанието, което направи:
Аз може да съм най-великата певица на света, обаче не мога да си пиша песни, не мога да си правя ангажименти, не мога да пиша текстове, не мога да изляза и да свиря на всички видове инструменти.

Това изумително признание дойде от примата на българската естрада Лили Иванова пред БНТ.
През отминалата Страстна седмица, певицата посрещна рождения си ден. Малко след личния си празник, тя даде специално интервю за зрителите на „Денят започва с Георги Любенов“.
Изпълнителката разказа за подаръците и пожеланията, които е получила, за новите си проекти и дългата си музикална кариера.
„Аз също се обръщам назад и всеки би трябвало да се обърне, за да се поучи. Поуката не е напред, тя е назад – от твоите грешки. Аз много обичам да ме учат и да се уча.

Аз не смятам, че съм най-великата в света”, признава Лили Иванова.
„Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така – и на моята публика, ако няма публика – на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори –
аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики“.
Източник: Лупа
Гримьорът на Лили Иванова плаши феновете й с бойГримьорът Кирил Чалъков крещи по фенове на Лили Иванова! Гримьорът Кирил Чалъков се превърна в истин…May 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!