Ламбо приет във ВМА с опасност за живота: Стефан Данаилов е настанен в интензивното отделение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефан Данаилов е приет по спешност във Военномедицинска академия (ВМА) в София, научи Lupa.bg. Според първоначалната информация актьорът е получил сърдечна криза и лекарите са притеснени за здравословното му състояние.
Депутатът и зам.-лидер на БСП е бил настанен снощи в интензивното отделение на ВМА, тъй като не можел да диша и сърцето му излязло извън ритъм. Затова и бил настанен в реанимацията, където лекарите реагирали светкавично.
В момента майор Деянов се чувствал по-добре и дори се шегувал с медицинските сестри, че отново е прескочил трапа.
Стефан Данаилов с линейка на представленияЖеланието на Стефан Данаилов да се върне по-бързо към сцената, е огромно, но уви, здравето му става …Sep 23 2019vijti.com

След инцидент през август 2019 г. Данаилов бе приет по спешност в болница „Бургасмед”, а операцията на тазобедрената става бе извършена от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов, началник на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Софиямед”.
След допълнителни изследвания в столичната болница, направени през септември, на Стефан Данаилов бе назначена рехабилитация, проведена във военния санаториум „Калероя“ в Хисаря.
Желанието на Стефан Данаилов да се върне по-бързо към сцената, беше огромно, но уви, здравето му ставаше все по-разклатено, разбра HotArena.

След тежко падане на мокра тераса в апартамента си в Приморско, Ламбо счупи шийката на тазобедрената си кост и на 22 август претърпя тежка, но рутинна операция за нейната смяна в бургаска болница.
Само две седмици след интервенцията, Бате Серго от култовия соцсериал „На всеки километър” отново е на крака и побърза да се върне към голямата сцена. На 11 септември следобяд Майор Деянов пътувал до Търговище с микробус, за да играе в постановката „Актрисата”, с която Народният театър гостувал. Специално заради Ламбо бусът, с който пътували и останалите от театралната трупа, е бил оборудван като линейка, научи „Уикенд”.

В него от столицата се возела и медицинска сестра, за да контролира състоянието на легендата и в случай на нужда да реагира адекватно.
След представлението останалите му колеги Аня Пенчева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев раздавали автографи и се снимали с феновете си. 76-годишният Ламбо обаче излязъл в инвалидна количка, с която по сценарий играел и в „Актрисата”. Неговият придружител, който му помагал с придвижването, побързал да го настани първи в паркирания пред входа на театъра микробус. Там количката поела медицинска сестра, която внимателно го настанила.
Зрители на представлението с притеснение наблюдавали изражението на лицето на едва крепящия се и прежълтял Ламбо.
Източник: лупа
Какво се случва със Стефан Данаилов: Положението му не е никак розовоOчeвиднo cлeдвa дълъг pexaбилитaциoнeн пepиoд Πo вcичĸo личи, чe пoлoжeниeтo нa Cтeфaн Дaнaилoв нe e…Sep 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!