Катето Евро след поредния лифтинг вече изглежда като набор на сина си! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Катето Евро безспорно е една от най-красивите актриси у нас. Звездата от „Оркестър без име“ неведнъж е признавала, че е суетна, и дори е лягала под ножа, за да позаглади някоя бръчка.

Но на последните епизоди на „България търси талант“ зрителите бяха изумени от промяната, която е настъпила в лицето на тяхната любимка. В момента тя изглежда като набор на сина си Сашо Кадиев.

13 години след като легна под ножа , за да се подмлади, актрисата за втори път се подложи на корекции . Новият лифтинг на звездата от „Оркестър без име“ за 4000 лв. не остана незабелязан от зрителите на финала на „България търси талант“.

Катето Евро подмладена

64-годишната ветеранка изглеждаше с 30 години по-млада и буквално сияеше подмладена и разкрасена. Опънатата кожа на лицето й констрастираше с доста сбръчканата й от възрастта шия, а контрастът доказваше, че Катето пак е прибегнала до услугите на пластичен хирург. „В предпенсионна възраст, като нейната, ботокс и филъри не дават никакъв ефект. Единственият вариант за опъване на многобройните бръчки е лифтинг“, коментира новата визия на актрисата столичен виртуоз на скалпела.

Първият път, когато Катето се подмлади, бе през 2007 г. В предаването „Пълна промяна“. Наред с никому неизвестните участници в риалитито се включиха и няколко родни звезди, сред които бе и Евро. Водещата Гала й предложи да промени каквото иска по лицето или тялото си. Майката на Сашо Кадиев отказа да й инжектират ботокс и се съгласи да й направят фейслифтинг в пловдивска клиника. Пластичният хирург й обеща да изтрие следите на времето по лицето й за десетина години.

Катето Евро младее

Чрез блефаропластика бяха коригирани увисналите й клепачи. За лош късмет Катето получи пареза на лицев нерв, което е временен страничен ефект от фейслифтинга. Устата й остана изкривена за 2 седмици. Освен интервенцията актрисата получи и холивудска усмивка. Мъките й обаче си заслужаваха и доскоро Катето изглеждаше доста младолика, пише „Уикенд“.

След като ефекта на разкрасителната процедура преминал и запомнала да забелязва все по-дъблоки бръчки по лицето си, актрисата повторно се разкрасила. За разлика от първия път, когато не платила нито стотинка и се подмладила пред камерите с рекламна цел, този път се бръкнала в джоба с част от хонорара си в „България търси талант“.

Нарко скандал гръмна на „Евровизия“, анулират победата на Италия?Италия да бъде дисквалифицирана от Евровизия 2021 и да се откаже от първото си място. За това настоя…May 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!