Камелия Тодорова стана баба: Много съм щастлива, ще ме нарича „бабхен“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Камелия Тодорова ще живее известно време с младите родители
Щерката на джаз певицата Камелия Тодорова – Мириам-Ребека, роди преди няколко дни – пише в. „България днес“. За да е плътно до нея, Камелия Тодорова веднага се казва на самолета за Берлин, където живее дъщеря й. Родната певица е в болницата по време на раждането – отбелязва изданието.
Камелия Тодорова ще остане няколко седмици в Германия. Тя поема ангажимента да помага на дъщеря си. Заедно с другата й дъщеря – Рейчъл Роу, която е блиначка на Мириам, ще са неотлъчно до новороденото.
Камелия Тодорова с нов мъж: Да, влюбена съм в по-млад мъжKaмeлия Toдopoвa пpизнa, чe e влюбeнa и имa нoв мъж! Heocтapявaщaтa пeвицa Kaмeлия Toдopoвa e щacтли…Jul 11 2019vijti.com

„Бебето е момче. Няма да издавам повече подробности. Много съм щастлива, че вече съм баба. Ще ме нарича „бабхен“. Това ми дава нови сили“ – споделя пред вестника певицата.
Щерката на легендарната изпълнителка работи в Германия като музикален мениджър. Таткото на бебето – Стефан, също е в този бранш. Двойката е заедно от повече от година. Сключват брак през април, д9окато коремът на Мириам-Ребека не си личи. Сватбата е в тесен приятелски кръг. Поканени са само най-близките хора.
Очаква се скоро Мириам да се прибере за няколко дни в България.

Когато се завърне у нас, щерката на Камелия Тодорова ще разкрие името на бебето си. Засега от семейството не искат да казват как са кръстили първото внуче на именитата певица. Пред вестника изпълнителката не потвърди, но и не отрече, че бебето носи името на баща си Стефан.
Наскоро Камелия Тодорова се оплака и сподели, че пенсията й е само 450 лева. „И добре ,че все пак съм преподавател в Нов български университет, иначе мога да загина на улицата моята пенсия“. С тези думи джаз иконата Камелия Тодорова взе първите си пари след навършване на 65-годишна възраст и 42 години трудов стаж.
Тя споделя, че не е милионерка, не е била народен артист и не е имала близък политик, който да уреди нещо върху пенсията й. Кеми смята, че няма нужда да издава нов албум, защото няма къде да го презентира.

„Много е тъжна цялата история – като цяло не мисля за Саня Армутлиева, но не ми е приятно, че много неща зависят от нея като шеф на музикална компания. Хората в радиата ще те пускат ако си в нейния отбор. Аз съм от тези дето не им пускат новите парчета“, обяснява певицата.
Източник: kliuki.ws
Камелия Тодорова: С пенсията си мога да умра на улицатаОт 21 януари съм пенсионерка. Пенсията ми е 450 лева. И добре че все пак съм преподавател в Нов бълг…Feb 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!