И US-службите го подпукаха: Скандалната биография на малкия Бахаров стигна чак до ушите на чиновниците на Доналд Тръмп

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не само с родните, но и с американските си е имал разправия един от най-големите калпазани в актьорската гилдия – Явор Бахаров.
В началото на седмицата малкият брат на звездата от „Под прикритие“ и тв водещ Захари Бахаров изкара 72 часа в ареста на Първо районно управление след неизпълнение на полицейско разпореждане и оказана съпротива на орган на властта, както ПИК съобщи.
Полицията реагира на подаден на 112 сигнал за скандал между две лица в центъра на София. Според един от свидетелите Бахаров е налагал и скубал на улицата актуалната си половинка – актрисата Рая Пеева, стана ясно днес. ПИК разкри ексклузивно вчера всички документи по делото, както и факта, че Бахаров има три предишни присъди.
Хулиганстваш и ти се разминава? Може, ако си брат на Бахаров и РачковЗахари Бахаров – най-голямата филмова и театрална звезда на България, носи с достойнство огромния си…Mar 8 2019vijti.com

Скандалната биография на малкия Бахаров е стигнала чак до ушите на чиновниците на Доналд Тръмп. Американските имиграционни власти изследвали звездата от „Тилт“ и „Стъклен дом“ дали употребява наркотици, преди да му дадат зелена светлина за пътуване до Щатите.
Миналата година Явор, заедно с актьорите от хитовата постановка „Агенти“ Ивайло Захариев, Александър Сано, Бойко Кръстанов и Снежана Макавеева подали заявка за разрешителни за работа в САЩ. При проучването на гореспоменатите, служителите се натъкнали на случай от преди няколко години, при която по време на рутинна проверка Бахаров бе задържан с марихуана и пренощува в ареста на Първо районно. При последвалата експертиза на откритата у него трева бе установено и точното й количество – 0.75 гр.

За щастие на Бахаров, тестът за наркотици, на който US-властите го подложили, установил, че в организма му няма следи от дрога, а това отворило вратите му към страната на неограничените възможности.
Проверката била изненадваща за самия Явор, а отрицателният резултат сам по себе си говори, че не е употребявал марихуана поне последните три месеца преди проверката. Тестовете на кръв и слюнка се използват за доказване на употреба на марихуана през последните 10-12 часа, а тези на коса – до 90 дни след употреба.
В интерес на истината из актьорската гилдия коментират, че зад вироглавия актьор всъщност се крие акълия и безспорен актьорски талант.

„Явор е шматка, неконтролируем, първичен, див петел, луд за връзване, но в същото време е изключително умен“, описват Бахаров пред ПИК хора, които го познават от близо.
Източник: ПИК
Димитър Рачков такъв, какъвто никога не сте го виждали: Извън блясъка на сцената, той е напълно непознат за всички ниДимитър Рачков със сигурност се нарежда в топ пет на най-богатите български актьори заедно с Любо Не…Jan 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!