Зрителите отчаяни: Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с колегите си в болницата „Света Анастасия“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юлиан Вергов взриви мрежата с напускането на сериала!
Актьорът Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с колегите си в болницата „Света Анастасия“. Разбира се, става въпрос за героя му в медицинската драма „Откраднат живот“ – доц. Виктор Банков.
„Това беше.
И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон“, написа Вергов в официалния си профил, като не пропусна да благодари на екипа на сериала.
Карамазов напуска „Откраднат живот“: Здравни проблеми изхвърлят актьораС чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карама…Feb 20 2019vijti.com

Той напусна сезона в 21-ви от общо 39 епизода. Юлиан Вергов пропусна петия сезон на „Откраднат живот“, след което се завърна. Сега обаче по всичко личи, че доц. Банков няма да влезе отново в операционната зала на болницата.
Тази новина предизвика напълно очаквания ефект, а именно – зрителите изригнаха недоволни и тъжни от раздялата с любимеца си. Безспорно чаровникът Банков е от най-харесваните и магнетични образи в сериала, затова и гневът на публиката е съвсем оправдан.
В страницата на сериала и в тази на самия Юлиан Вергов заваляха коментари с молби на фенове да се върне в поредицата. Имаше и такива, които се заклеха, че повече няма да гледат „Откраднат живот“ и Нова телевизия като цяло ако Банков не се появи отново.

Въпрос на време е да видим какво ще решат продуцентите и най-вече самият актьор. Но вярваме, че отново ще блесне на екран със заразителното си присъствие.
Юлиан Вергов е известен с участието си в редица телевизионни и кино продукции, най-новите заглавия сред които са „Маймуна“, „Христо“, „Докато Ая спеше“, играе и в множество театрални постановки в страната и чужбина. Един от последните му филми – „Посоки“ на Стефан Командарев, влезе в официалната селекция на фестивала в Кан и получи специална награда на журито на фестивала в Сараево. Документалният филм „Велико Търново в сърцето на историята“, в който Юлиан Вергов влиза в ролята на гид, спечели няколко престижни награди на международни филмови фестивали.
Източник: Клюкибг
„Откраднат живот“ се завръща в ефира: Плевнелиев влиза в сериала„Откраднат живот“ се завръща в ефира със своя 7-и сезон още тази пролет. Голямата промяна този път н…Feb 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!