Звездата от „Капките“ Тита остана без пари, не може да си позволи дори блуза от 30 лв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сензацията на шоуто за имитации „Като две капки вода“ – Тита, явно не е получила хонорара си от предаването, щом пести от нови придобивки. Младата поп звезда бе засечена от фотографите на „Ретро“ да щурмува най-големия търговски център в столицата, но след дългата обиколка по магазините си тръгна почти с празни ръце.
Въпреки че идолката на тийнейджърите обходи най-скъпите бутици, си остана само с гледането и бързо се пренасочи към по-евтините марки. И техните артикули обаче не ѝ бяха съвсем по джоба, защото Тита дълго се колеба дали да си купи една или две блузки, чиито цени бяха по 30 лева. Докато певицата пресмяташе бюджета си, нейният придружител в шопинг тура не пестеше средства и излизаше с покупка от всеки магазин.
Кралицата на „Капките“: Тита отвя главите на жури и публикаТита отвя главите на всички в „Капките“ и стана победител за трети път! Поп, рок и хардкор звучене и…Apr 23 2019vijti.com

Наблюдателни столичани, излезли на разходка в мола, забелязаха обаче, че младият господин, който придружаваше звездата, не бе нейният любим. Набиващата се на очи с ефектна визия певица за пореден път подхрани слуха, че изневерява на дългогодишния си приятел, с когото имат връзка от разстояние, защото той продължава да живее в родната и на двама им Силистра. За него се знае, че е потомък на богата фамилия, радва се на лъскав живот и глези известната си любима със скъпи подаръци и почивки. Самата Тита също е сред най-скъпоплатените млади артисти. Наскоро покрай семейството ѝ гръмна чутовен скандал, тъй като баща ѝ Милен Пенчев бе обвинен в източване на държавния бюджет. След като преди два месеца той бе арестуван, в края на април спецапелативният съд го отстрани окончателно от длъжността началник на НОИ в Силистра.

Пенчев беше обвинен за издаване на фалшиви документи за придобиване на максимални пенсии срещу 10 000 лева.
Според прокуратурата с помощта на служителите на НОИ-Силистра са били източвани пенсионни фондове, за което той беше задържан. Първоначално спецсъдът го остави за постоянно в ареста, след това обаче го пусна под домашен арест.



Източник: Ретро
Данъчните погнаха парите на Тита, договорът й с компанията на Криско е подписан по много интересно времеПоп принцесата Христина Христова – Тита е под угрозата да попадне под ударите на закона покрай сканд…Mar 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!