За радост на мама и татко: Синът на Стефан Данаилов – Влади, пристигна в България с американската си невеста СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ирен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория
С традиционни български ястия и любими гозби на сина й Влади Данаилов, актрисата Ирен Кривошиева посрещна снаха си Виктория.
Американската невеста на сина на Стефан Данаилов, опита разнообразни специалитети от българската кухня и любимата на Влади мусака.
Противно на твърденията, че снаха и свекърва няма да се спогодят, двете се разбират перфектно, пише вестник „България днес”.
„Много я харесвам, изключително деликатна, умна и интелигентна е. Разбираме се много добре, надявам се това да продължи”, споделя Ирен Кривошиева. Която продължава да обира овации на сцената с новата постановка на Недялко Йорданов—„Две жени, без да се брои мъжът”.
Стефан Данаилов си пусна коса заради Аня Пенчева, от няколко седмици е с променен имиджСтефан Данаилов от няколко седмици е с променен имидж. Големият актьор си е пуснал дълга коса заради…Jun 3 2019vijti.com

Свекърът на Виктория – Стефан Данаилов също отдавна е засвидетелствал обичта и подкрепата си към младото семейство. Ламбо остави значително наследство на сина си Влади и е спокоен, че момчето няма да остане на улицата, каквото и да му се случи занапред.
Самият Влади Данаилов пък отдавна е доказал, че не го интересуват парите и материалните блага. Той е посветен на работата си и на Бог, което видяхме още от участието му във Вип Брадър преди години.
Чакам Владко да ми каже, че ставам дядо“, това сподели наскоро пред Lupa.bg Стефан Данаилов и така потвърди новината, че синът му Владимир и американската му снаха Виктория чакат дете.

 

Самият актьор не пожела да влиза в подробности, защото призна, че „Влади щял да му се сърди, че говори много.“
„Синът ми не иска да се раздуват тези неща, нали знаете, Божа работа, затова не ме питайте сега повече“, каза Ламбо пред Lupa.bg. Но призна, че много би се радвал да има внуче и то да бъде кръстено на него. Ей, Стефан Данаилов-втори или Стефан Данаилов-младши – виж как красиво звучи“, смее се филмовата и театрална звезда.
76-годишният актьор е щастлив, че Влади и Виктория пристигат в София за премиерата на новия му спектакъл „Актрисата“ в петък, 7 юни в Народния театър. Това е и своеобразно завръщане на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие. През това време той преодоля тежко заболяване, а докато се бореше с него загуби съпругата си Мария.

Bлaди изнeнaдaл тaтĸo cи c peшeниeтo дa пpиcъcтвa нa пpeмиepaтa. Самият Стефан Данаилов е в главната роля, като си партнира заедно с Аня Пенчева. Актьорът е и постановчик на спектакъла, който се очаква с голям интерес от зрителите.
Източник: Клюки бг
Стефан Данаилов е на кръстопът – това ли е краят за великия актьорСтефан Данаилов е с влошено здраве, но не отказва да работи. Големият актьор е рухнал на инвалидна к…May 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!