Жени Джаферович показа бразилско дупе в изрязан бански навръх Коледа! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От последните кадри в Инстаграм на инфлуенсърското семейство Джаферович стана ясно, че са избрали за тазгодишната Коледа да избягат далеч и на топло – чак в слънчева Флорида. Там живее вуйчото на Ваня със своето семейство.

И докато децата предпочитат къпането в басейна в семейната къща, родителите им отидоха на плаж, па макар и през зимата. Жени показа няколко кадъра от морските им приключения, в които блесна със секси фигура .

Не е тайна, че тя на два пъти оперира корема си след раждането на сина си Бо.

Джаферович бански

Жени Джаферович бански

Снимки: Инстаграм

Коремът й така и не се прибира, въпреки усилените тренировки. Кожата й е разтегната, има и диастаза. Абдоминоппластика е първата процедура, която бившата плувкиня си прави. Процедурата представлява изрязване на излишната кожа и зашиване на коремната стена, пише „Хотнюз“.

Ваня и Женя

Релефът на корема й, който определя като „грозен“ обаче, я мъчи в продължение на много години. Затова се решава на вазеролипосукцията – процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си. След интервенциите Джаферович гордо се показва по бански по време на семейната ваканция, а впечатление прави изваяното ѝ “ бразилско дупе „.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!