Жана Бергендорф: Плащам 3000 лева за домашно насилие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жана Бергендорф не се е отървала суха от скандала
Поп дивата Жана Бергендорф е осъдена и на втора инстанция. Червенокосата фурия трябва да плаща 3000 лева обезщетение.
Тя трябва да ги изплати на екс приятеля си, кубинеца Леандър, танцьор от мъжката формация „Максимус”, заради обвинение в домашно насилие.Това призна самата Жана Бергендорф, пише Хот нюз.
„Не е вярно, че съм се измъкнала суха от това дело. Осъдиха ме. Трябва да платя обезщетение от близо 3000 лева, не помня колко точно… Въпреки че аз бях жертва, не Лео. Но здраве да е“, отсича Бергендорф. Не е ясно дали тя е платила глобата.
За да отърве затвора Жана Бергендорф издала колеги, разбъбрила се и за бандитиЕксцентричната певица Жана Бергендорф по чудо се измъкна суха по делото за домашно насилие, заведено…Jul 24 2019vijti.com

Кубинецът, с който поп звездата имаше връзка няколко години, подаде жалба срещу нея по Закона за защита от домашно насилие.
Той я обвини, че при грандиозен скандал, след употреба на наркотици, Жана го бутнала по стълбите и той си счупил крака.
Днес изпълнителката твърди, че Лео непрекъснато я малтретирал и заради това посегнала към дрогата. Но вече от седем месеца била чиста и не шмъркала кокаин.
Версията на Лео обаче е коренно различна.
„Тя мен ме е заплашвала хиляди пъти, но когато започна да заплашва и моето семейство, това ми дойде в повече.

След като Жана разбра, че моите намерения да прекратим нашите отношения са сериозни, тя стана по-агресивна
Ние няколко пъти се разделяхме. Постоянно се карахме. Аз ѝ забранявах да ходи по заведения, да пие и да се друса, но тя правеше скандали и си излизаше.
Слагам си ръка на сърцето и казвам, че никога не съм ѝ посягал. Ето, дори сега, след като бяхме разделени за 6 месеца, малко преди съдебното дело пак направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е променила
В момента, в който ѝ се обадиха да участва в „Евровизия“, тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие.

А аз съм искал да имам дете от нея”, пък е версията на Лео. Как ще се развият събитията оттук-нататък тепърва предстои да разберем.
Клюки: kliuki.ws
Братът на Жана Бергендорф по-лош и от нея, постъпил е отвратително със собствения си синКуп семейни тайни крие певицата Жана Бергендорф Скандалната Жана Бергендорф далеч не е най-голямата …Jun 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!