Ето защо Жорж Башур си е тръгнал от Емилия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Емилия е била зарязана от половинката си Жорж Башур, след като е отишла на 50-годишнината на бившия си мъж и баща на децата й Коко Динев, пише в. „Уикенд”, позовавайки се на нейни колежки. Въпреки че опроверга в поредица интервюта раздялата си с милионера, тя е факт.

Емилия за мълвата за бременност: Няма смисъл да крия !Сред зачестилите клюки и сплетни напоследък, свързани с името на попфолк фурията Емилия в публичното…Mar 4 2020vijti.com

Ревнивият Башур бил доста наранен от решението на Емилия да почете Коко Динев. Арабинът се изнесъл от общото им жилище, след което изтри всичките си снимки с нея в социалните мрежи и написа многозначително: „Всичко си има начало, но всичко си има и край”. В момента не е ясно как ще се развие сагата. Най-вероятно Башур ще прости „прегрешението” на съпругата си и отново ще се върне при нея, прогнозират в бранша.

„Не съм пред развод. Няма промяна в живота ми”, подчерта Емилия при последната си медийна изява, малко след като опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур. Фолкдивата, която напоследък залага на международни проекти, в които пее на испански език, приема с усмивка коментарите и догадките за отношенията й с бизнесмена.

Певицата категорично отрече да се задава край на брака им. Напротив, по думите й любовта им е все така силна и хармонична. А думите му „ Всичко си има начало, но всичко си има и край” били отражения на негово моментно състояния.

Емилия и Жордж Башур се разделихаФолк звездата Емилия е разделена с последния си, трети поред съпруг – ливанския баровец Жордж Башур.…Feb 21 2020vijti.com

Източник:лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!