Ето гаджето на Рачков без грим / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато любимата програма на всички звезди – фотошоп не е в действие, мненията бързо се променят, не само лицата. Такъв е сега и случаят с Анита Димитрова – новата любима до актьора Димитър Рачков.

Ако до момента не сте я виждали натурална, без капка грим, без филтри на снимките и без каквито и да е било подобрения на визията, сега е моментът.

Наскоро се появи кадър, на който плеймейтката е точно така – без нищо по лицето си, даже и без любимите си изкуствени мигли и екстеншъни, с които не се появява навън. На снимката тунингованата блондинка изглежда коренно различно и със сигурност вероятно малцина биха я познали, ако се разминат с нея, пише „Уикенд“. Дори биха я определили и като „откровено грозновата“

Кадърът е направен по време на турнето на Рачков в Лондон, където явно Анита се е почувствала достатъчно свободна и неразпознаваема за околните, за да се пусне в този вид.

Както пише изданието, в действителност носа на Анита е крив, кожата й е бледа, със сивкав оттенък, а очите й са малки и заради това ги „облича“ обикновено в опушен грим.

Анита от години се клепа с всевъзможни мазила за разкрасяване и с годините се превърнала в истински майстор, усвоявайки до най-малкия трик тънкостите на четката, издават съграждани на хасковлийката.

Източник: plovdiv24

28 пъти, когато младоженецът не можа да познае булката след сватбения грим (Снимки): ефектен сватбен грим За пореден път гримьорът от Косово Aрбер Бътътки ни радва с необикнов…Jun 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!