Емигрантката от Лондон Росица Йончева възкликна: След „Фермата“ мъжът ми ме носи на ръце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Емигрантката от Лондон Росица Йончева направи едно от най-впечатляващите участия в риалити формата “Фермата”, но за съжаление не успя да си тръгне с голямата награда от 100 000 лева и отпадна в първия етап от големия финал, гледан от над 1.5 млн. души. Определяната за най-силната жената в четвъртия сезон на предаването, която спечели най-много елиминационни дуели и отстранени опонентки, разказа пред “Труд” за емоциите от участието си.
“Много съм щастлива, че постигнах целите, които си бях поставила при влизането ми във “Фермата”. Семейството ми в момента е добре и всички сме много радостни. Мъжът ми ме носи ръце, оценил е напълно всички мои качества и е разбрал, че не само работата е важна, а че трябва да се отделя време и за семейството.Педиатърът Петрис Клява с безпощадно интервю: Голяма част от родителите са малоумниПрез последните двадесет и пет години, ден след ден той връща към живот или изпраща по последния им …Dec 5 2018vijti.com

Радостна съм, че направих крачката да отида във “Фермата” и си дадох малко време, защото понякога човек се отнася в ежедневието и забравя за ценните неща в живота”, сподели майката на две деца, на която не й достигна малко, за да пребори европейската шампионка Ваня Стамболова на финала.
По думите й, още когато е разбрала какви ще бъдат битките между двете е преценила, че са достатъчно равностойни, защото добре умее да кове и да реже с трион. Оказало се обаче, че височината на съоръжението в първата игра не е била съобразена с нейната и съответно предимство е имала Ваня.

“Като се има предвид също така, че тя е европейски шампион по бягане с препятствия, това не би било никакво затруднение за нея. За рязането с трион (втората битка – б. р.) мислих, че ще бъде моя игра и че ще бъдем равнопоставени, само че тук изиграха роля моите килограми, съответно й “помагах” да й отварям дъските, за да може тя по-бързо да си ги среже”, обясни Росица.
35-годишната емигрантка допълни, че е доволна от факта, че спечели зрителския вот срещу Ваня и че беше на финал, сбъдвайки мечтата си да премери сили с европейската шампионка. На въпрос какъв щеше да бъде резултатът, ако двете се бяха изправили една срещу друга на традиционна елиминационна битка с 5 игри на Арената, тя отговори:

“Нямам представа. Всичко зависи от игрите и как са съобразени те с нас. Ваня е невероятен спортист, тя е издръжлива и аз въпреки че може би я превъзхождам с физическа сила, ако битките са изцяло атлетически, със сигурност тя ще има предимство. Но пък в такава ситуация битките щяха да бъдат 5 и съответно щеше да има повече възможност да се уравновесят резултатите”.

По повод битките за оставане, на които Росица показа превъзходство над опонентите си и дори всяваше страх в останалите жени, емигрантката обясни, че е очаквала това да се случи, когато се е записала на участие. “Въпреки че не съм професионален спортист, аз съм 4-5 до 7 пъти в седмицата във фитнес залата и тренирам силово, така че относно физическата ми подготовка не съм имала съмнения. Знам си възможностите, знам че съм упорита, че мога да оцелявам на всякакви терени, във всякакви обстоятелства и климатични условия. Не съм си и помисляла за миг, че няма да оцелея във “Фермата” и че няма да стигна до финала.

Първоначално Росица влезе в предаването с прякора “Хитлера” и заяви, че в началото хората имат грешно първо впечатление за нея, но ако я опознаят, започват да я обичат. Дали с фермерите е станало така, финалистката сподели: “Факт е, че след 11-а седмица вътре и до ден днешен, дори и Роман и Георги, които най-много ме оплюваха, вече сме приятели и си промениха отношението към мен. И Милена на финала ме подкрепяше, която в предаването даваше всичко от себе си, за да насърчава хората да не ме харесват. Заявявам, че няма човек, с когото да не съм в добри отношения от “Фермата”. Не тая лоши чувства към нито един от тях – на всички съм простила и съм забравила. Това е доказателство, че побеждава доброто, а не злото”.

Росица обясни, че се радва, че не е паднала на нивото, с което са се отнесли към нея и не е обидила никого умишлено. “Не съм казала лоша дума, не съм плюла, не съм влизала в интриги и това хората отвън го оцениха. Както в живота, така и във “Фермата” се получи така, че в момента всички се чувстваме като едно голямо семейство”, обясни майката на две деца.

Въпреки че смята да поддържа контакт с всички фермери, Роси призна, че най-близка и вътре и до момента продължава да бъде с бесарбската българка Лилия. “За нея си давам и душата, и сърцето, и всичко, което имам. Единствената, която истински ме докосна. Мога категорично да кажа, че тя е най-големият човек и най-голямата българка във “Фермата”, независимо, че не е родена и не е израснала в България”, каза още Роси.

А относно какво следва за нея след шоуто и дали обмисля връщане у нас, емигрантката сподели: “Докато бях в шоуто Владо Николов ме накара да се замисля дали нещата в България са се променили и имах голямо желание да се върна, но след краткия ми престои тук мисля, че времето ми все още не е дошло”.

Въпреки че не продължи на втория етап от финала, Росица Йончева категорично беше жената-фаворит за спечелване на наградата. Емигрантката получи подкрепа от 58% от зрителите на шоуто, а Ваня Стамболова – само 42%.

“Чувствах се великолепно. Радвам се, че са ме подкрепили толкова много хора, като се има предвид, че най-вероятно 90% от вота е само от българи в България, тъй като получих много обаждания и съобщения, че мои близки и други хора от чужбина с българска карта не са успели да изпратят есемеси. Всички мои приятели, които живеят в чужбина, а те, повярвайте ми, са много, не са успели да гласуват за мен. И съм сигурна, че ако имаха такава възможност, то тогава дори и 0 точки на игрите да бях спечелила, само от вота щях да имам 80-90% подкрепа. Това ме прави най-щастливата на света”, обясни Росица.

По думите й това е била и нейната цел да покаже добри качества и умения, да бъде добър пример, и че хората винаги трябва да се борят със зъби и нокти, за да постигат мечтите си и да се ощастливяват.Германка създаде филм за дядо Добри – Светецът от Байлово, който разплака зрителитеСветецът от Байлово, както хората го наричаха, си отиде на 13 февруари тази година на достолепните 1…Dec 26 2018vijti.com

Източник: Труд

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!