Драго от „Братя“ женен с три деца (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новата кинозвезда Владимир Михайлов бързо успя да пробие в челните позиции на класациите за актьори секссимволи у нас редом до Асен Блатечки, Калин Врачански и Юлиан Вергов. Актьорът, когото гледаме в ролята на Драго в сериала „Братя“ по Нова телевизия, в реалността е далеч от образа си на сериен разбивач на женски сърца и прелъстител.

Хората с тази кръвна група са имунизирани срещу коронавируса: Учените отдавна са открили зависимост между кръвната група на човек и заболяванията, към които е п…Nov 26 2020vijti.com

Владо е щастливо женен за съпругата си Миша, с която имат три деца – две момчета и едно момиче. Миша също е творец по професия и душа, занимава се с музика и свири виртуозно на цигулка. Всъщност с Владимир са заедно не само в живота, но и на сцената. Малцина знаят, че екранният Драго от „Братя“ е всестранно развита личност и освен с актьорска игра се занимава професионално и с музика. Двамата със съпругата му са част от музикална група, на която той е и солист.

Гласовите му данни са толкова големи, че дори го отвеждат на сцената на конкурса „Евровизия“, където представя България през 2018 г. заедно с още четирима български певци. В арт средите е известен с многобройните си роли в Музикалния театър и участията си в някои от най-гледаните и популярни мюзикъли, като „Зоро“, „Исус Христос суперзвезда“, „Фантомът на операта“, „Мамма Миа“, „Клетниците“. Любопитното е, че рокаджията не е завършил актьорско майсторство или пък музикална академия, но играе и пее блестящо.

Преди звездата му да изгрее за масовата публика в България чрез кримката „Братя“, Михайлов пробива първо Холивуд. Актьорът се е снимал в над 70 чуждестранни филма, има участия и в родни кинопродукции като „Възвишение“, но едва ролята на мафиота Драго го прави мегазвезда. Заради нея той променя кардинално и визията си. Дълги години се носи с дълга коса и къдрици, с които обаче се разделя по време на снимките на сериала, за да може да се въплъти напълно в героя си. С другата голяма звезда на „Братя“ – Калин Врачански, се познават бегло преди старта на снимачния процес, но работата ги сближава и наистина се превръщат в братя по душа.

Децата на Владо са голямата му гордост и най-големите му фенове. Те също са наследили безкрайния му списък с дарби. 13-годишната му дъщеря вече пее в доста оперни и балетни спектакли. Големият му син, който е на 15 години, е гимназист в училището по фотография и полиграфия и се занимава с графичен дизайн почти професионално. Най-малкият наследник на актьора е на 7 годинки, посещава уроци по пиано и пее страхотно като баща си.

„Взех 60 лв., за да ме пишат с коронавирус“Роми изпълват списъците с болни  Измамите с COVID-19 нямат край. Оказва се, че предположението на с…Nov 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!