Дай Боже всекиму: Палатът на Анелия в полите на Витоша бие по лукс къщите и на най-големите баровци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Анелия удари в земята всички всички големи баровци!
Тя заживя в разкошен палат в полите на Витоша.
Певицата се нанесе преди година в жилището на мечтите си. Поп фолк дивата много се гордее с имeнието си, но категорично отказва да се снима дома й.
Телевизионни екипи непрекъснато напират да прекрачат прага на луксозната й къща, но пайнерката не дава и дума да се издума.
Строежът продължи две години, но чакането наистина си заслужавало. За градежът на луксозната обител не са пестени средства, а са използвани само най-качествените материали.
Певицата Преслава, която наскоро стана мама, се похвали: Паола е много гледана и от баща сиПреслава се надява Паола да бъде музикална Преслава може да разчита на помощта на Павел за грижите з…Jan 9 2019vijti.com

Дворът на къщата й е подреден като елитна ботаническа градина. И веднага си личи, че за озеленяването му се грижат професионални градинари.
Според запознати само за отлично ангажирания й двор поп фолк дивата се е ръснала с минимум 150 000 лева. В него е разположен и летен басейн.
Огромни френски прозорци отварят гледката от трапезарията и холът към красиво подредената градина.
На първият етаж на къщата се намира грамадна всекидневна. Към нея има трапезария и хол. Красива семпла маса и мека мебел е ситуирана в тази част на палата й.

Широка и дълга маса заема средната част на трапезарията, пише „Галерия“.
Около нея са разположени кожени столове, два от които със златни орнаменти.Пищен златист полилей завършва дрескодът на елегантните помещения. Подът е решен с мастити каменни плочи и масивен паркет.
Камина и огромна плазма завършва интериора на хола и всекидневната.
Домът на певицата разполага и с приземен етаж, в който е разположен киносалон.

На последният етаж се намират спалните, две от които за нея и дъщеря й Ивон.
Всичките помещения са обзаведени в последния писък на модата в интериора.
Според експерти в недвижимата собственост звездата на „Пайнер” е броила близо 1,5 милиона евро за разкошния си дом.


Източник: kliuki.bg
Диана Любенова нападна Фандъкова: Актрисата бясна на Столичната община, паяк ѝ вдигнал колатаДиана Любенова изригна срещу кмета на София Йорданка Фандъкова и Столичната община, като ги обвини в…Jan 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!