Глория гушна новородената си внучка и я показа на света (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Откакто стана баба, Глория сякаш лети на крилете на щастието. Малката Галина , кръстена на гласовитата си баба, е най-голямата радост в семейството на примата на фолка и дъщеря ѝ Симона. След като вчера видяхме кадри от приказната погача на мъничето, късно вчера Глория публикува и снимка, на която момиченцето се вижда в целия си блясък.

Майката на Глория със страхотно парти за рождения й ден и бебока на Симона (снимки) Cимoнa Зaгopoвa  и Глopия изнeнaдaxa cъc cнимĸи в coциaлнaтa мpeжa oт poждeния дeн нa бaбa Cтeфĸa. …Apr 5 2021vijti.com

Това е първата снимка, която ни показва толкова добре дъщеричката на Симона Загорова. Милият кадър запечати уникален момент.

Глория внучка

„Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Да си здравичка, щастлива, красива, песен да е живота ти и много да радваш всички нас“, написа гордата баба под фотографията. Припомняме ви, че фолк примата направи погача на малката си внучка, която навърши 40 дни от своето раждане.

Гордата баба побърза да се похвали със снимки от женското парти, което се е провело в дома на русчуклийката в столичния квартал „Павлово“. Семейството се е доверило на специална фирма, която да украси дома на изпълнителката в розово, златисто, бяло и много балони. Не липсваха и фигури на лебеди и цветя, а на голяма стойка за снимки бе изписано „Погачата на Галина“ със златни букви.

Глория и Симона спретнаха приказна погача за бебе Галина – вижте невероятната украса (Снимки):Малката внучка на Глория се роди на 25 февруари и ето че дойде време за най-важния ритуал след ражда…Apr 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!