Георги Илиев подари яхта на Мая и я обрече на безбрачие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Георги Илиев оставя цялото си състояние, включващо движими и недвижими имоти, на жена си Мая. В наследството му фигурира клауза, според която вдовицата няма право да сключва брак 10 години след неговата смърт, а ако го направи, ще загуби всичко.
Илиев оставя голямо богатство зад гърба си. Той притежава редица хотели и заведения в Слънчев бряг и Златни пясъци. Вили и апартаменти из цялата страна остават в ръцете на жена му. Едно от най-известните притежания на Илиев е яхтата му „Маями“, която той подарява на Мая за рождения ѝ ден. Яхтата е струвала близо 4 млн. лева.
Нещо изненадващо се случи на гроба на Георги Илиев СНИМКИМалка група приятели почетоха 14-ата годишнина от показния разстрел на Жоро Илиев – Главния. Преди д…Aug 30 2019vijti.com

За живота на Георги Илиев може да прочетете подробно в … Уикипедия. Там той е описан като „български борец и предприемач, шеф на „ВИС-2“ и „ВАИ холдинг“, (Васил Андреев Илиев холдинг) брат е на Васил Илиев, считан за видна фигура в организираната престъпност в България в периода на прехода на България към демокрация и пазарна икономика.“
Припомняме, че наскоро рупа приятели почетоха 14-ата годишнина от показния разстрел на Жоро Илиев – Главния. Преди дни те се събраха и посетиха гробa, където е положена част от праха му на Софийските централни гробища, пише вестник Монитор.

„Не трябва да се забравят старите ЛИДЕРИ“, гласяха и част от постовете в двете фейсбук групи „ВИС“ и „ВИС – 2“.
„Ако за едни Жоро беше демон, то за нас той е бил и ще бъде ангел. Човек с огромно сърце и държащ на справедливостта. Поклон пред паметта му“, коментираха в социалните мрежи негови приятели.
еизвестни засега автори са публикували снимки от гроба на Главния, от които е видно, че той не е забравен.
На мястото има поставени цветя, храни и напитки.

Кюстендилци също си спомнят за по-малкият брат от семейство Илиеви, но все още недоумяват защо той не е положен до тялото на брат му Васил Илиев в стария траурен парк на Кюстендил.
„Леля Венка много държеше синът й да бъде положен до брат му, но Мая друго реши.
Тя го кремира и раздели праха му на три части. Едната тя разпръсна от яхтата си в морето, втората даде на майка му, а третата положиха в Софийските централни гробища“, припомнят приятели на Главния от Кюстендил.
„Тогава изведнъж гръмнаха всички медии – Главния е убит с един куршум в сърцето. Умрял е на място.

Бяхме потресени, не можехме да повярваме, така е и сега. Не вярваме, че Райко Кръвта е в основата на всичко, но това така и ще остане мистерия във времето“, коментираха още хора от обкръжението на Жоро.
Източник: Марица
Призна си всичко: Глория откровена до болка за Георги ИлиевГлория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата пролет примата на попфолка оповест…Sep 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!