Ген. Деси неочаквано се раздели с екипа си: Първата дама скъса с дизайнерката, фризьора и гримьорката си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Десислава Радева е прекратила отношения с екипа стилисти, който се грижеше за нейната визия в последните 2 години. Първата дама е развалила калимерата с топдизайнерката Невена Николова, ушила някои от най-впечатляващите ѝ тоалети, които президентшата разходи в Европа и света покрай работните посещения на съпруга си Румен Радев.
От няколко месеца Десислава не само не е поръчвала рокли за себе си, но е престанала да ласкае Невена и за успехите ѝ в Холивуд. Припомняме, че неотдавна Ген. Деси дори се опита да пробие път на дружката си към актрисата Ема Томпсън, предлагайки ѝ шедьоврите на Николова, но мераците ѝ да пиарства на шивачката явно са изчезнали. От обкръжението на президентшата изпаднал и коафьорът ѝ Любен Николов. Именно на него Радева дължи коренната промяна във фризурата си.
Пак нападнаха Деси Радева: Карала НСО да возят фризьора й и да освобождават роклички от митницатаШефът на НСО генерал Данчо Дяков, стар приятел на президента Радев, е подал рапорт за напускане, ого…Aug 25 2019vijti.com

С много усилия Любен успя да я отърве от червения цвят на косата, с който тя престъпи прага на „Дондуков“ 2, и я превърна в платинена блондинка. ВИП клиентки на салона на Николов издават, че цяло лято Десислава не се е вясвала там. Тя престанала да търси услугите на Любен даже за специални събития и за момента разчитала единствено на собствените си умения. Покрай коафьора изгоряла и гримьорката на първата дама – Анастасия Беневрешка, която работи в същото студио за красота. Мълвата в салона гласи, че президентшата се отказала от „златните ръце“ на най-верните си хора, защото не ѝ допадала другата клиентела, с която се засичала там при посещенията си. В светските среди у нас е известно, че хората от вече бившия антураж на първата дама дружат и с други популярни имена като плеймейтката Ася Капчикова, „веселата вдовица“ Наталия Гуркова, футболиста Благой Георгиев – Джизъса, цяла плеяда фолкпевици и моделки.

Припомняме, че бившата половинка на Григор Димитров и световноизвестна певица Никол Шерцингер наскоро се облече като близначка на първата дама, пише „България Днес“. Тоалетът на Никол беше пълно копие на дрехата, която президентската съпруга избра да покаже по време на визитата си с Румен Радев в Брюксел на срещата на НАТО.
Роклята на Радева е със същия десен, който Шерцингер облича за дефиле на наградите „Грами“, похвали се самата дизайнерка на двата тоалета Невена Николова. Екипът на Никол изпратил в студиото на топдизайнерката имейл с искане да изпратят на поп звездата четири рокли.

Невена тъкмо била на работен обяд извън дизайнерското студио и нямало как да реагира лично на молбата на световноизвестната певица. Затова екипът й се заел с поръчката на Шерцингер и дрехите били доставени навреме, разказаха от студиото на Невена.
Бившата любима на Гришо настояла изрично десенът на тоалета й да е същият, с който съпругата на държавния глава блесна до Мелания Тръмп и Бриджит Макрон, тъй като много харесала визията на дрехата. Звездата нехаела, че този тоалет вече се е появявал на модните страници на медиите.
Източник: Ретро
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – за НАП, за апартаментгейтРадева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста Съпругата на президента Ру…Aug 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!