Всичко е любов! Люси Дяковска каза заветното „Да“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На първа семейна почивка се отдаде певицата Люси Дяковска с новата си любима – моделът и танцьорка Марчела. Това заяви самата къдрокоса фурия в социалните мрежи, откъдето стана ясно и че щастливата двойка е предприела пътешествие до нашето Черноморие, пише Монитор.

Бомба! Люси Дяковска се ожени за Марчела, работят за бебе! СНИМКИЛюси Дяковска хвърли поредната голяма бомба за себе си, защото това, което се случва в личния й живо…Aug 8 2021vijti.com

Фактът, че Дяковска нарича екскурзията „семейна почивка“ и в последните си снимкови и видеопостове носи пръстен на безименния си пръст провокира мнозина да спекулират, че тя е вдигнала сватба с Марчела.

В подкрепа на този слух служи и фактът, че преди около месец двете се обръщат една към друга с „бъдеща съпруга“. Двете все още не са потвърдили официално обаче такава информация.

Припомняме, че за връзката между двете се знае от около два месеца, като повод за разкриването на отношенията им стана видеоклипът към песента Still In Love With You. „Ти си най -красивото и ценно цвете на този и на целия живот и любовта ми към теб е безкрайна!

Благодаря ти, че ми позволи да те обичам“, не пести думи в романтичните послания Дяковска.

Люси Дяковска се ожени – вижте красивата ѝ булка (Снимки): Гласовитата червенокоска Люси Дяковска лети на крилете на щастието а причината е най-тривиалната -…Aug 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!