Влади Въргала напусна актрисата Тезджан Ферад: След раздялата Джани е напълно съсипана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Влади Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, заради която преди 2 години се разведе със съпругата си Силвия. От около месец и половина звездата от някогашното „Ку-ку” и „Пирон” не е с туркинята, която също се изявява като актриса и даже играе в съвместни спектакли с него.
Причината е, че Въргала срещнал нова любов. От известно време Влади е с по-млада жена до себе си и скъсал с Тезджан. Двамата уж са запазили приятелски отношения помежду си, но преди ден наранената актриса даде интервю за дседмичника „Галерия”, в което разобличи доскорошния си любим. В него туркинята се кълне, че не тя е причина за развода на Влади Въргала.
Влади Въргала за Мануела Горсова: Какво се случва с младата жена 12 години след катастрофата с Максим СтавискиБащата на пострадалата от пияния Максим Стависки Мануела Горсова разказа за нейното състояние„Говоря…Aug 15 2019vijti.com

„Когато се запознахме, той вече не беше със съпругата си. Въртеше три любовници, които постепенно отсвири или поне така ми каза на мен. Сега е пак с нова жена. Дано да е щастлив и най-после да е открил това, което търси”, злъчно коментира Тезджан Ферад. Атрисата признава, че Въргала е имал сериозни проблеми с алкохола, с които обаче е успял да се пребори и в момента не близва и капка.
Джани, както я наричат приятелите й, твърди, че след раздялата си с Влади е съсипана и няма сили да се впуска в нова връзка. Тя вече отглежда сама сина си, който е с лека форма на аутизъм. Надява се да продължи да играе в постановката, режисирана от Влади Въргала.

Припомняме, че преди две години актьорът и режисьор изненадващо обяви, че слага край на 30-годишния си брак със съпругата си Силвия.
Влади започна втората половина от живота си с нова тръпка – значително по-младата от него смугла красавица от турски произход Тезджан Ферад-Джани. За новата си любов чешитът тогава призна пред „Таблоид”. Избра сам да разкаже за случващото се в живота му, за да не тръгват слухове и догадки.
„Преди 2 години със Силвия решихме да се разделим, защото нещата между нас вече не вървяха и отношенията ни бяха доста изстинали. Разговаряхме много дълго и преценихме, че младостта вече е спомен и че за двама ни ще е най-добре да се разделим”, сподели актьорът. И добави важен детайл: „Силвия е дълбоко в сърцето ми и винаги ще остане там, не само защото е майка на двете ми деца. С нея имах най-страхотните си моменти”, открехна душата си Владислав Карамфилов. Силвия и Влади си дали взаимна свобода всеки да търси друг партньор в живота.

С Джани се запознали по време на кастинга за „Шменти капели“. Влюбеният Влади бе режисирал за изгората си спектакъла „Червената или черната”, където играят двамата заедно, а в пиесата имаше не една или две еротични сцени. Пиесата бе и завръщането на Въргала на театралната сцена през 2016 година. Актьорът споделя, че се влюбил в Джани година след раздялата със Силвия.
„Когато започнах работа по спектакъла, търсих многопластова актриса, което едновременно да е драматична и комична, красива, емоционална, пластична. Тогава се сетих за Тезджан Ферад и я поканих да работим заедно. И между нас избухна нещо много силно, което бих нарекъл любов”, изповяда се Въргала. И изсипа куп комплименти за новата жена в живота си: „Джани е много стойностен човек, прекрасна жена, харизматична и аз много я обичам”, разказа тогава актьорът.
Източник: lupa
Шегува ли се или не: Влади Въргала наложи за зрителите от Перник специален правилник за посещение на представлението муСпециални изисквания към пернишките си зрители въведе Влади Въргала. Дали на шега, или на сериозно п…Jun 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!