Състоянието на Иван Ласкин, който преди месеци по спешност влезе в болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца. Талантливият актьор бе откаран там по спешност в тежко състояние, а лекарите установиха напреднало чернодробно заболяване. Наложи се тежко и продължително лечение, но за радост, Иван Ласкин вече е в стабилно състояние и най-накрая се е прибрал вкъщи, пише в. Галерия.
Актьорът никога не е криел, че често прекалява с алкохола.
Злоупотребата със спиртни напитки зачестила, след като Ласкин напусна трупата на Военния театър преди няколко години. Тогава той възропта срещу ръководството на състава, репертоара и дори се усъмни в таланта на повечето от режисьорите.
Бивш член от екипа на Слави написа отворено писмо, в което го заля от тежки критикиСлави Трифонов продължава да трупа негативи и критики от най-различни хора! Интервюто на Слави Трифо…Nov 30 2018vijti.com

В знак на солидарност заедно с него си тръгна и жена му Александра Сърчаджиева, която точно тогава изпълняваше повечето от централните роли в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в „Сатирата“, а Ласкин се затвори вкъщи, отдаде се на срещи с приятели, лов и писане, като дори се готвеше да издаде книга с разкази и есета.
Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната смърт на баща си. В този момент започнал да търси утеха единствено в чашката, което довело до тежката криза отпреди два месеца. В артгилдията са изумени как Алекс се справя в сложната ситуация и я определят за истинска героиня.

Тя отказа единствено да се включи в репетиции за новото представление в „Сатирата“, но продължава да участва в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на „Биг Брадър“ заедно с Азис, а освен това се грижи сама за дъщеря им София, която вече е във втори клас.
Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен етап на алкохола. Лекуващите лекари били категорични, че това е единствената спасителна терапия, която може да върне актьора към нормалния живот.
Източник: БЛИЦ
Чудите ли се къде се изгуби Ути Бъчваров? Животът му напълно се е преобърнал, ето с какво се занимава сегаКулинарят се грижи за двете си близначки, майката на работа Ути е взел майчинството на жена си Мария…Nov 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!