Взеха „Гълъбо“ от Миро, вече няма право да изпълнява може би най-големия си хит

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миро от „Каризма” вече няма никакво право да изпълнява може би най-големия си хит – „Гълъбо”, създаден от Вида Пиронкова. Интелектуалката, която е автор и на текста, и на музиката на баладата, официално представи нов изпълнител на златния си хит.
В неделя, 12 май, в 11,05ч. беше премиерата на клипа на новата кавър версия на песента „Гълъбо“ – Reload в YouTube и Facebook.
Авторът Вида Пиронкова е в ролята и на продуцент, както и сценарист на клипа, заснет и реализиран от режисьора Иван Димитров – Торекс и неговото студио.
Главната роля е поверена на новоизгрялата звезда с ангелски вид и глас – Памела Калоянова, която ще видим и в още едно, неочаквано за нас качество, а именно на блестяща актриса.
Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода, а думите й докоснаха хиляди сърцаЧаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко …May 16 2019vijti.com

Тя е откритие на Вида Пиронкова, смело плуваща във водите на музикалния бизнес у нас и заявила категорично, че освен майстор на красиви мелодии и текстове е и харизматична дама, умееща да печели не само любовта на публиката, но и престижни музикални награди на българската сцена.
Младата и с бляскав имидж Памела е поверила грижите и кариерата си вече на Пиронкова, която е и неин импресарио.
Авторът на музиката и текста на „Гълъбо“ Вида Пиронкова, представи нова версия на творбата си
Вида за пореден път се обръща към своя дългогодишен приятел и колега Явор Русинов и неговото студио, за направата на новия аранжимент и безупречен саунд, конкуриращ се само с най-добрите образци от жанра.

Нека припомним, че Русинов си сътрудничеше дълги години със солиста на австрийската група „Супермакс“ Курт Хаунщайн и създадоха няколко успешни компакт диска, а и до момента Явор работи и за Хосе Фелисиано.
Премиерното представяне на песента „Гълъбо“ – Reload, предстои в ефира на радио и телевизионни предавания, клубове и дискотеки, като най-скорошното събитие ще бъде в клуб „Ялта”. Подобни събития предстоят в Пловдив, морския курорт Лозенец и в други градове.
От сега нататък Миро от „Каризма” няма никакво право да изпълнява песента, уточнява авторът Пиронкова. Все още е позволено излъчването на парчето в негово изпълнение в медиите.
Вижте новата версия на песента „Гълъбо“ в изпълнение на Памела Калоянова ТУК
Източник: lupa
Всичко на този свят се връща: Проклятието на Антон Радичев застигна Богомил ГрозевТелевизионната звезда Богомил Грозев не може да случи на жена, откакто заряза дъщерята на актьора Ан…May 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!