Бившият мъж на Мария я замени с ослепителна блондинка без грам силикон и филъри! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бизнесменът Димитър Андонов и досега е свързван с името на поп фолк дивата Мария , въпреки че двамата отдавна са разведени. Единственото, което все още ги свързва, е дъщеря им Марая, която вече е на 12.

По-интересното обаче е, че втората жена на Андонов е изключителна красавица , при това – естествена!

Димитър Андонов жена

С днешна дата, младият предприемач определено е случил на дама с моделска визия, а и в същото време естет и ценител на изкуството.

Никол Милева-Андонова е с кукленско излъчване и въпреки, че е блондинка – не трябва да бъде подценявана. Дамата няма нищо общо с попфолка, силикона и всевъзможните хирургически намеси, с което е пълна противоположност на популярната певица на „Пайнер“.

Никол Андонова

Красавицата буди възхищение в социалната мрежа и макар да няма последователите на фолк фурията, не може да се оплаче от лайкове и комплименти в Инстаграм.

Никол Андонова син

Милева и Андонов очевидно споделят семейната идилия, която неотдавна беше допълнена с втора рожба – дъщеричката им Кая.

Благоевградският хотелиер вече има едно дете от своята половинка – син Ивайло, който е с няколко години разлика от първородната рожба на бизнесмена – Марая.

Никол Андонова художник

Любовта между Митко и Никол пламва бързо и не след дългo те са вече семейство, като венчавката им е била на екзотичен остров. Любимата му всъщност е завършила вътрешен дизайн, а в момента рисува арт портрети.

Никол Андонова изкуство

Рачков изхвърли Мария от телевизията! Спират „Папараци“ заради нисък рейтингДимитър Рачков успя окончателно да изхвърли от телевизията своята бивша половинка Мария Игнатова. Не…Mar 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!