Бебето на Светлана Гущерова има две имена, грижовната майка показа снимки от погачата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова разкри името на бебето. Доскоро суеверната майка пазеше в пълна тайна дори факта, че е родила. Дъщерята на семейство Гущерови се появи на бял свят почти месец по-рано от предвиденото със спешно секцио и остана известно време с болницата.
Единственото нещо, което Светлана обяви бяха снимки от посрещането на малката й принцеса вкъщи.
По-късно Гущерова отговори и на въпроси, свързани с раждането, които нейните фенове й зададоха. Щастливата майка сподели, че е родила секцио по препоръка на лекарите. По време на цялата бременност Светлана качила само осем килограма. Гущерова кърми малката принцеса. Засега плеймейтката не мисли да показва бебето си от суеверие.
Светлана Гущерова и Християн прибраха бебето в семейния палат, огласиха публично новината със снимкиCвeтлaнa Гyщepoвa и Xpиcтиян пpибpaxa бeбeтo в ceмeйния пaлaт, плeймeйтĸaтa зa пъpви път oбяви, чe e…Mar 26 2019vijti.com

„Да, много съм суеверна“, казва тя. Но споделя, че когато му дойде времето, ще я покаже на всички свои почитатели. Гущерова разкри също, че двете с дъщеря й се чувстват добре.
Светлана обаче представи своето съкровище на организирана погача. Снимки от събитието Гущерова показа с официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. В стори тя разкри и дългоочаквана от нейните последователи новина, а именно как се казва първородната им рожба с Християн. Бебето на Светлана и Християн има две имена. Съкровището им се казва Анелия-Добромира, разкрива суеверната й майка в сторито си. Малката принцеса е кръстена на бабата и дядото по бащина линия – баба Анелия и дядо Добромир.

Погачата на Анелия се е състояла в столичен ресторант. Предпочетените цветове за тържеството са розово, бяло и златно. А Светлана е заложила на бяла рокля за случая. И въпреки че Гущерова разкри името на малката си принцеса, засега тя предпочита да не показва лицето й. На снимките г-жа Гущерова е скрила своето съкровище с емотикони сърца.
Кога Светлана ще се реши на следващата крачка, ще надрасне страха си и ще покаже първородната си рожба, предстои да видим.


Източник: kliuki.ws
Светлана Гущерова роди преждевременно, бебчето е под специално наблюдение на неонатолозиСветлана Гущерова роди първата си рожба. Бебето се появи на бял свят вчера в столична болница. Момич…Mar 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!