Баткото на Краси Радков работи в НАСА: Оказа се по-популярна личност от самия актьор, но зад Океана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Братът на Краси Радков се оказа по-популярна личност от самия него, но в Америка, узна HotArena.
Емил от дълги години е емигрант, а към днешна дата е в дългия списък с щатски милионери, разкриват наши сънародници зад Океана.
Баткото на Краси вече повече от десетилетие живее и работи в Кайл, щата Тексас, но няма нищо общо с културната и артистичната ориентация на брат си, а се занимава с наука. Емил Радков е учен, химик и изобретател. Понастоящем работи в НАСА, откъдето получава наистина завидно висока заплата.
„Всичко му е уредено. Сериозен мъж със сериозна професия, а не лаладжия като нас. Единственото, което му липсва, е жена, за която да се грижи и с която да създаде семейство.
Нещо лошо се случва с Краси Радков, наруши 6-годишна забрана на Слави ТрифоновС появата на първородния си син актьорът Краси Радков ударно пълнее. Комикът не само се е върнал към…Mar 1 2019vijti.com

Не мога да си обясня защо съдбата не му помага досега. Но истината е, че той винаги е пренебрегвал себе си заради мен и близките“, разкрива Краси Радков, писа „Ретро“.
Доскоро тъгата, че ще останат без продължение на рода, мъчеше и двамата братя, но през миналото лято, след повече от 15 години опити, комикът стана баща на момченце. Съпругата му Станислава роди след инвитро процедура,
а актьорът все още е на седмото небе от щастие.
Сега приоритет му било да намери жена и за батко си, защото годините минавали и на Краси никак не му се искало брат му да потъва в самота.

Актьорът от „Шоуто на Слави“ неведнъж е споделял със сълзи на очи, че на Емил дължал всичко, което е постигнал, защото именно той поел грижите за него, когато двамата останали сираци.
Може би малко хора са запознати с тяхната история. Истината е, чебБаща му умира, докато братята са били още съвсем мънички, а майка им също си отива от този свят, но това се случва по-късно – през 1999 година.
Източник: Хотарена
Слави Трифонов доказа, че Крисия наистина има място в сърцето муСърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с Би Ти Ви. Защото във филмчето за сбогуван…May 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!