Алекс и Марта от Ергенът с едни и същи дрехи-На коя от двете й отива повече розовото комплектче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В името на добрата реклама две от най-одумваните участнички в „Ергенът“ се оказаха в интересна ситуация. След постоянните разгорещени скандали между Марта Желязова и Александра Гърдева, сега двете хубавици делят един и същи спонсор.

Става дума за модна марка, която Алекс рекламира неотдавна, а преди ден Марта направи същото. Даже самият розов гащеризон е един и същи, учудват се последователи на риалити героините.

„Защо копираш облеклото на Алекс?“, питат Марта феновете, но отговор няма.

Проблемите между двете продължите и след отпадането на Марта от предаването. Тогава тя в сутрешен блок заяви, че след като Александра е в центъра на всеки скандал, няма начин вината да не е отчасти нейна.

„В крайна сметка се надявам, че сега, като гледа и тя… Изглежда все едно ние я тормозим и тя е жертва, а не беше така“, обясни Марта. „Сигурна съм, че ѝ е било трудно и на нея. Но тя е причината за това, никой не я е накарал да се държи по този начин, каза тъмнокосата хубавица.

В главната роля: Какви са отношенията на Виктор с Александра след „Ергенът“?bTV попита министърът на енергетиката Александър Николов, след като Германия и Италия ще откриват см…May 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!