Азис: Бях всичко, което българинът мрази, но успях да се преборя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Имах нещастието да бъда всичко, което българинът мрази, но успях да се преборя”. Това сподели Азис пред Диана Найденова в предаването по НОВА ТВ „Карай направо”.

„Със славата се свиква до степен, в която си мислиш, че тя цял живот е била част от теб и че тези неща няма никога да се променят. Не мога да кажа, че е неприятно, но мога да кажа, че е нещо без което ако остана ще съжалявам”, каза още той.

Азис онемя, след като видя кой е Бухалът в „Маскираният певец“ ВИДЕОГолемият победител в сезон 3 на „Маскираният певец“ бе Госпожицата, а под маската се криеше Виктория…Dec 6 2021vijti.com

„Мислел съм върху това да зарежа всичко и да започна да се занимавам с друго. Отдават ми се много неща, а и не съм мързелив. Мога да работя на строеж, мога да продавам картини, да ти правя косата, да готвя, да гледам деца. Хора като мен гладни няма да останат”, коментира певецът.

Той сподели и кога точно е осъзнал, че е известен. „Разбрах, че съм масово разпознаваем, когато една нощ, разхождайки се в тъмното по една от преките на „Витоша”, се разминах с 80-годишна двойка. Говореха си, подминах ги и чух жената как каза на мъжа си „Боже, знаеш ли, че този, който мина май беше Азис”. Тогава си казах, че аз май съм известен. В началото това много ми харесваше”, разказа Азис.

Novini.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!