Хвърлих очилата, ставите ми са като нови, а умът ми е като бръснач. А пък килограмите отново са в норма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Серия от упражнения, комбинирани в един наистина вълшебен сироп, ще ви помогнат да премахвате изключително ефикасно мазнините и водата от тялото си! Ключово значение в този сироп има хрянът, който се слави с богатото съдържание на витамините С, В1, В2, В6, калий, желязо, магнезий и фосфор – съставки, които ускоряват метаболизма, стимулират полезните стомашни бактерии, намаляват умората и, което никак не е маловажно, спомагат за регулиране на телесното ви тегло!
Ето как да приготвите сиропа.
Смелете 125 г хрян и малко парче джинджифил в блендер, добавете сокът от 4 лимона и разбийте сместа в продължение на 2 – 3 минути.
Учени доказаха: Ракията е здраве! Вижте точно как да се лекувате с неяРакията е извор на здраве и дълголетие, стига да не злоупотребяваме с нея! Около този извод се обеди…Nov 21 2018vijti.com

СЕГА ДОБАВЯТЕ И 3 С.Л. ПЧЕЛЕН МЕД И 2 С.Л. КАНЕЛА.
Разбърквате всичко това докато се получи сиропена течност, която наливате в подходящ съд. Пиете две пъти дневно, преди хранене или кардио-тренировка, по една супена лъжица. И така 3 седмици поред, след което почивате 3 – 4 дни. Очакват ви невероятни резултати, особено ако трансформирате менюто си така, че да преобладават повечето от следните плодове и зеленчуци, които рязко ще засилят мозъчната дейност: цвекло, розмарин, риба, яйца, авокадо, червени боровинки, суров лук, всякакви пълнозърнести храни, съдържанието в които на въглехидрати, фибри и омега-3 киселини, захранва превъзходно мозъка, домати – като един от най-ефективните антиоксиданти и, разбира се, ябълки!

Куркумата и черният шоколад са също много полезни за подобряване на паметта и повишаване на концентрацията. Същевременно ви препоръчваме да пиете по 2 – 3 чаши пресен зелен чай, което ще повиши когнитивната функция на мозъка! Давайте – така ще може да творите още дълго време!
Знаехте ли това?
Съвременните изследвания показват, че в зеленият чай се съдържат витамините С, Р, К, РР, А, D, Е и микроелементите флуор, цинк, йод, мед, манган, фосфор, калций. Съдържащият се витамин С, който е в по-голямо количество отколкото в цитрусовите плодове, се явява мощен антиоксидант, помага на организма да се бори с различните вируси и инфекции, повишава имунитета.

В зеленият чай витамин Р е 10 пъти повече, отколкото в черния, затова той оказва огромно благотворно влияние върху системата на кръвообращение, подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове. Витамин К, участващ в образуването на протромбин, нужен за поддържането в организма на нормалното съсирване на кръвта, прави зеленият чай истинска здравословна напитка. Освен това, е доказано, че в него се съдържа такова голямо количество катехини, колкото няма в нито едно друго растение – това позволява на зеления чай да регулира нивото на захарта в кръвта.
Д-р Емилова ни задължава да се погрижим за здравето си с чудото на Петър ДъновСъветите на Петър Дънов са нещо велико за българите, които продължават да се придържат към тях вече …Nov 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!