Тя свали 20 килограма само с варен лимон РЕЦЕПТА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора започват деня си с топла напитка, като например кафе. Други предпочитат нещо готино и освежаващо. И двете напитки обаче нанасят сериозни вреди на здравето ни, затова трябва да ги заменим. Добър избор е напитката, която е описана по-долу. Използва се на празен стомах и е много питателна. Освен това унищожава бактериите, почиства организма и ни дава енергия до края на деня.

Рецепта против рак от докторката, която посвети живота си на изучаването на болестта. 2 съставки в мощен тандем: Тя е един от най-известните немски учени, посветила по-голяма част от живота си в борбата с най-ко…Dec 28 2019vijti.com

Варен лимон

Има много ползи, които можем да получим от тази напитка. Тя помага за изгарянето на мазнините и отслабването постепенно и естествено. Със своя прочистващ ефект, тя почиства организма ни, повишава метаболизма и спомага за елиминирането на токсичните вещества. Тук ви показваме какво трябва да имате под ръка и какво трябва да правите.

От какво се нуждаем:

  • Натурален джинджифил
  • Лимони
  • Чесън (4-5 скилидки)
  • Минерална вода (2 литра)

Подготовка и употреба:

Първата стъпка: обелете лимоните и изцедете сока. След това обелете скилидките чесън и смесете в блендер с лимоновия сок. След това джинджифила, добавете го в блендера и разбъркайте, докато се получи хомогенно вещество.

След това изсипете 2 литра вода в тенджера заедно с лимоните. Когато водата достигне точка на кипене, добавете сместа и гответе няколко минути. Накрая извадете лимоните и оставете да изстинат и ги поставете в съд с капак.

Пийте чаша напитка всяка сутрин на празен стомах, за да почувствате нейните ефекти. Тъй като лимоновият сок е подобен на стомашния сок, той стимулира производството на жлъчка. В резултат на това се стимулира работата на стомашно-чревния тракт.

Лимоновият сок, от друга страна, успокоява и подобрява храносмилането. В крайна сметка бързо и естествено ще отслабнете. Започнете да правите тази напитка всеки ден и обръщайте внимание на резултатите.

Източник: БЛИЦ

Коледната питка на Катето Евро – майсторска рецепта за майсторки в кухнята:Като истинска майсторка-кулинарка, Катето Евро меси погача за Коледа . Днес ви предлагаме да опитате…Dec 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!