Тайната рецепта на Тодор Живков за здраво сърце и потентност, завещана от билкаря Борис Николов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният петрички лечител и билкар Борис Николов отдавна не е между нас, но заветите и рецептите му продължават да помагат за доброто здраве на много българи. Славата на Николов се разнася из цяла България още по времето на социализма, а отличните отзиви на хората, прибегнали до услугите му, не след дълго стигат и до върховете на властта. Лично Тодор Живков е поискал от Николов да му предостави рецептата си за здраво сърце и потентност, чиято слава се носи навсякъде. По думите на един от връстниците на Борис Николов – дядо Тодор, преди смъртта си лечителят му оставил чудодейната рецепта с думите, че може да я прилага, за да може „моторчето в гърдите да работи като швейцарския часовник на Тодор Живков.
Най-добрите 5 рецепти, признати от топ билкари, за хора, страдащи от вцепеняване на крайници и профилактика на кръвоносните съдовеС възрастта много хора започват да изпитват неприятно усещане, когато пръстите им краката се вцепеня…Nov 26 2018vijti.com

Той добавил, че отварата намалява риска от инфаркт, вкарва в норма нивата на холестерола и допринася за голяма потентност.
Ето и самата рецепта. Налейте в тенджера 1 литър вода и добавете 5 супени лъжици от билката бабини зъби. Варете сместа в продължение на 1 час. В края на варенето добавете толкова вода, колкото се е изпарила, така че общото количество да стане отново 1 литър. Оставете сместа да почине за 24 часа, прецедете я и еликсирът е готов. Приема се по 5-дневна схема. През първия ден се пият по 3 супени лъжици сутрин, обед и вечер след хранене. Всеки следващ ден дозата се увеличава с по 1 супена лъжица, така че в последния, пети ден, дозата достига до 7 супени лъжици 3 пъти дневно.

Какво представлява тази чудодейна билка?
Бабини зъби, Tribulus terrestris, е растение, което е разпространено по каменливи и песъчливи места. То се среща навсякъде в България и на много места в света, но се произвежда за фармацевтична цел предимно в Индия и Китай. Смята се, че в българската билка се съдържат много по-големи количества стероидни растителни сапонини, отколкото другаде. Първи неговите качества са установени от български учени през седемдесетте години на миналия век. Билката е типично българска, макар да не вирее само у нас, позната е в народната медицина с име трибузан.
Прочут билкар от Пиринско подари на Бойко Борисов тази уникална рецепта за здраве и дълголетие, вижте я и виеПрочут билкар от района на Пирин е подарил на премиера Бойко Борисов уникална рецепта за здраве и дъ…Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!