Тази отвара унищожава бъбречни инфекции още след първата употреба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако искате да се отървете от инфекции на пикочните пътища и бъбреците, ние ви предлагаме един от най-популярните природни антибиотици, който премахва това неприятно явление още след първото третиране.
Всеки, който е имал инфекция на пикочните пътища знае колко болезнено и трайно може да бъде това неразположение. Постоянната необходимост от уриниране, въпреки че не винаги успяваме да уринираме, както болката, могат да предизвикат неприятно усещане за дълго време. Добрата новина е, че някои природни антибиотици са в състояние ефективно да помогнат при възпаление на пикочния мехур. Всяка пета жена получава възпаление на пикочния мехур и инфекции, причинени от бактерията Ешерихия коли.
Всички луднаха по тази отвара: Смъква кръвното почти без пари, ни ви трябват скъпи лекарстваКогато кръвта е гъста, тя може да причини много проблеми със здравето Високо кръвно налягане е пробл…May 19 2019vijti.com

В повечето случаи заболяването може да си отиде само. Но ако имате симптоми на циститповече от седмица тогава ще трябва да отидете на лекар. Симптомите на цистит ни принуждават да ходим до тоалетната на всеки 10 минути, като тези позиви са придружени от някои много болезнени усещания за парене при уриниране, може да забележите кръв в урината, болка в гърба, повишена температура или втрисане.
Естествен антибиотик за ликвидиране на бъбречните инфекции и инфекциите на пикочните пътища – рецепта
Необходими съставки:
– 250 грама корени от магданоз
– 250 грама лимонова кора

– 250 грама мед
– 200 мл. зехтин
Начин на приготвяне:
Нарежете корена от магданоз на много малки парчета и го поставете в блендер с лимоновата кора, меда и зехтина. Смесете съставките, докато сместа се разтвори и придобие единна хомогенна маса. Съхранявайте сместа в хладилника.
Как и кога се приема?

Консумирайте по една супена лъжица от лекарството всяка сутрин.
Забележка:
Медът трябва да е органичен, закупен от надежден пчелар. Уверете се, че лимонът не е пълен с пестициди. В случай, че сте си купили лимони от супермаркета, сложете го във вода, в която сте разтворили сода за хляб, за да се отстранят всички пестициди и токсини. Също така, измийте добре корена от магданоз преди да го използвате.
Бонус съвет
Избягвайте консумацията на кофеин и шоколад. Тези съставки могат да помогнат на бактериите да навлязат в уринарния тракт по-бързо.
Източник: lekuvai.bg
Руската народна медицина бори разширените вени с отвара от зелени домати – има десетки илачи, но това работи безотказноСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …May 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!