Тази билка прониква в ставите и възстановява хрущяла 1000 пъти по- добре от лекарствата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Елена Федоровна Зайцева е известен билкар, който се занимава с билкови лекарства от 8-годишна възраст. Няма такова лекарствено растение в нашите географски ширини, за чиито свойства тя да не знае: а има повече от 1100 вида!
Тя е канена постоянно за интервюта и преподаване на лечение с билкови лечения . Елена Федоровна също изнася лекции по билкови лекарства пред сертифицирани служители на лечебни заведения.
Елена Зайцева казва: „Всички плевели лекуват! Не искаш да пиеш лекарства- изкопай си три корена – репей, трева и глухарче и всеки проблем ще ти е решен.
Тази билка има огромна мощ, само трябва да знаете как да я използватеЖивовлякът, известен с богатите си антибактериални и антисептични свойства, на Изток е популярен лек…May 16 2019vijti.com

Ще направиш отвара от тези корени и ще го изпиеш и след няколко дни ще забравиш какво те е тормозило.
Корен от пшенична трева
Няма нито една зеленчукова градина, където тези плевели да не растат, и няма нито едно заболяване, което да не се третира с тях. Нищо чудно, че те спасяват всички диви и домашни животни …
Инфузията и отвара от коренища на дивата трева се използва при различни отоци, дисфункция и възпаление на пикочния мехур, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, всички белодробни заболявания, чревни заболявания, диабет, хипертония, рак на яйчниците дисфункция при жени, остеохондроза, ексудативна диатеза, ожулвания.

Коренът на пшеницата е отличен болкоуспокояващ лек за подагра, ревматизъм, артрит.
Корен от глухарче
помага при анемия, рак на стомаха и черния дроб, помага за лечение на заболявания на ставите, възпаление на лимфните възли, диатеза.
Корен на репей
Въз основа на дългогодишния си опит Елена Фьодоровна твърди, че репейът лекува всички ракови заболявания . В допълнение, помага при диабет, бронхит, синус, лекува ставите, кръвоносните съдове и сърцето. Коренът на репей може да излекува дори хепатит С след 2-3 месеца!

Репейът облекчава холецистита, разбива бъбречните камъни и жлъчния мехур. Той, като нищо друго, не възстановява кожата от изгаряния, спазми, екземи, псориазис, лупус еритематозус, лекува гнойни рани, спира косопада.
Лечебни корени на растенията
Билкарката казва, че растителните корени са с най-голяма стойност в началото на пролетта, но през есента те могат да бъдат изкоренени. Изкоренените корени трябва да бъдат измити, изсушени, нарязани за удобство.

За правилното варене на корените , трябва да вземете 1 супена лъжица сухи настъргани корени и ги изсипете 2 чаши вряла вода. Сварете 10 минути, след което оставете за 2 часа. Пийте по 1/2 супена лъжица 3 пъти на ден 10-15 минути преди хранене.
Можете да подготвите колекция от корени на репей и глухарче, като ги смесвате в еднакво количество и можете да ги вземете поотделно: една седмица – корен от репей, седмица – глухарче, седмица – пшеница.
Има много неща, които да научите от билколечението и да си спестите пиенето на много лекарства

Според Елена Зайцева растенията лекуват бавно, неусетно и леко, затова трябва да се приемат поне един месец. За да избегнете привикване, трябва да си правите почивка за около 5 дни и след това да пиете още. Стартираното заболяване трябва да се лекува за 3-5 месеца.
Не забравяйте, че ключовете за здравето са буквално под краката ви, просто трябва да ги забележите и да ги прилагате …
Помогнете на близките си да се чувстват по-добре, споделете статията с тях!
Източник: Лекувай
Магическата билка Христова кръв, която лекува и душата, и тялотоЕдва ли има билка, която да лекува толкова много болести както жълтия кантарион. Не случайно хората …Apr 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!