С тази напитка баща ми отърва операция на ставите, възползвайте се от необикновените й свойства

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хрущялът представлява гъвкава съединителна тъкан, съставна част от човешките стави.
Има функцията да приспособява различните части на тялото към движения, свързани с преодоляване на значителни напрежения и/или силен натиск, като значително облекчава триенето при тези движения.
Основната му съставка е колагенът.
За съжаление, колкото повече напредват годините, толкова повече хрущялът се амортизира (износва) и движението – особено на коленните стави – се затруднява в нарастваща степен, като е придружено от все по-трудно търпими болки. Наднорменото тегло влошава нещата, ускорявайки износването.
Всеки ден тя ядеше краставици, а промяната, която настъпи, беше наистина изненадващаОбичате ли краставицата? Тя е прекрасно мезе, нали? Култивирана е от векове и се счита за една от на…Jan 23 2019vijti.com

Реверсивните движения при някои спортове също действат в тази посока и водят до травматични състояния, изискващи дълга почивка и физиотерапия. От друга страна, подходящи диети и прием на аминокиселини (лизин) и витамини действат в обратната посока. По-долу ще ви предложим една рецепта, как да си приготвяте напитка от природни продукти, с която учудващо бързо ще постигнете регенериране на хрущяла на колените ви стави.
Необходимите продукти са: ананас, канела, овесена каша, смляни бадеми, пчелен мед и вода. Действате по следния начин.
Първо смилате „на ситно 50 г бадеми (ако не сте се си купили бадемово брашно) и – отделно – 1 к. чаша овесени ядки.
Второ, в подходящ съд наливате 50 мл питейна вода и я оставяте да кипне.

Трето, изсипвате във врящата вода смлените овесени ядки и бъркате енергично в продължение на 5 минути.
Четвърто, добавяте последователно: 1 щипка канела, 50 г натурален пчелен мед и 1 ч. чаша сок от ананас (който току що сте изстискали).
Пето, разбърквате получената течна смес и я оставяте да се поохлади. Изпивате я 1 час преди закуска (може и да е темперирана до стайна температура). Правите си тази напитка всеки ден, в продължение на 2 седмици и с приятно изумление установявате първите резултати – движението в коленните стави значително се е облекчило и болката отшумява…

Продължавате още 2 седмици да пиете от вече доказалата своята ефективност напитка до пълното регенериране на коленните хрущяли.
Продължителното пиене на напитката има и друго преимущество – в сравнение с предлаганите химически лекарствени препарати – тя е без странични ефекти и може да се пие спокойно и ако имате проблеми с кръвната захар или/и кръвното налягане… Може да я пиете и профилактично, при най-малко съмнение, че в ставите ви започва дегенеративно износване на хрущяла.
Действайте!
Не можех да стана от леглото, заради болки в ставите, а спасението се оказа толкова лесноБолката в ставите е изключително неприятна. Не само защото ни боли, но и защото ограничава възможнос…Jan 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!