Страхотен трик за подмладяване: Нанасяте, стоите 15 минути и кожата ви става като на 20-годишна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Абсолютно нормално е с процеса на стареене по лицата ни да се появяват и бръчки. Това обаче не означава, че трябва да приемаме съдбата примиренчески и да стоим безучастно. Затова днес ще ви предложим една естествена маска за лице, която е пълна с антиоксиданти. Те дълбоко овлажняват кожата и я предпазват от вредния ефект на свободните радикали. Също така е много ефективна при премахването на тъмните кръгове и акнето. Добрата новина с този изпитан метод е, че няма да се наложи да харчите луди пари за скъпи козметични продукти по аптеките. Нито пък да посещавате студия за разкрасяване, където цените на процедурите са дори още по-скандални. Защото този домашен крем против бръчки може да направи чудеса за вашата кожа. Той може да намали появата на бръчки и да направи кожата ви мека и гладка, така че да изглеждате поне с 15 години по-млада.
Единственият евтин витамин, който ще направи кожата ви мека, гладка и без бръчкиКоя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа. Сега ще ви кажем витаминът, който ще ви помогне да …Jan 30 2019vijti.com
Ето какви продукти са ви необходими:
1 супена лъжица пчелен мед, 1 чаша вода,
1 супена лъжица прясно мляко,
3 супена лъжици ориз.
Изсипете ориза във водата и поставете на котлона да заври. Нека ври в продължение на 3 минути. След това махнете от огъня, прецедете ориза и оставете течността да изстине. Съхранявайте получената течност в стъклен съд. След това я смесете с млякото и пчелния мед.

Разбъркайте добре, докато се получи еднородна смес. Ето как да използвате тази маска: измийте лицето си с вода много добре, след което го подсушете. Нанесете маската и внимателно масажирайте с кръгови движения. Оставете я да действа за 15 минути и след това я изплакнете с топла вода. Използвайте маската веднъж седмично.
Резултатите ще ви очароват напълно и ефектите са видими на втората седмица.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.
Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Простичко, но много ефективно: Кажете сбогом на тъмните кръгове около очите и се подмладете с минимум 10 годиниРабота, грижи за домакинството, стрес, ежедневни проблеми – това е само част от забързания ни делник…Jan 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!