Сложете щипка от тази смес под езика: Лекува главоболие на мига, засилва имунитета и казвате „сбогом“ на безсънието

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кой би могъл да предположи, че нещо толкова лесно и просто ще има такава голяма полза?
Използването на тези две съставки ще ви даде спокойствие, ще ви освободи от главоболието и ще подобри имунитета ви.
Комбинацията от двете съставки може да е изненадваща, но ако страдате от безсъние, смесването захар и сол може да бъде от голяма помощ за вас.
Въпреки това, не ги използвайте в огромни количества, защото това няма да е добре за вашето здраве. Предпочитайте разумен прием, който ще ви осигури големи ползи за здравето. Някои от предимствата, на които можете да се насладите, след смесването на захар и сол, са:
Световнизвестен кардиолог разкри кои стойности на кръвното налягане са наистина опасни за здраветоСветовноизвестния кардиолог, д-р Александър Мясников сподели при какви стойности на кръвното наляган…Jul 5 2019vijti.com

– край на безсънието
– ликвидиране на главоболието
– силна имунна система
Консумирането на тези съставки ще повиши нивото на серотонин в организма, което ще ви помогне да се справите със стреса. Ето и какво ще ви трябва за тази невероятна рецептата:
– 5 супени лъжици кафява захар
– 1 супена лъжичка морска сол

Съотношението между солта и захарта трябва да е 1: 5. Смесете съставките и сложете сместа в стъклен буркан.
Как да я използвате?
Вземете малко количество от сместа, колкото една щипка, и я поставете под езика си. Нека сместа се разтвори в устата ви. Повторяйте това всяка вечер, преди лягане. Натрият от солта ще подобри клетъчното дишане и е чудесен източник на енергия (като подобрява и процеса на производство на енергия), пише Лекува.
Стресът може да предизвика смущения на правилната работата на организма. Може да ви попречи да почивате през нощта и да релаксирате като цяло. Тези две съставки са мощно средство в борбата срещу стреса и са много полезни, ако страдате от него.

А ето и още няколко естествени съвета, които ще ти помогнат да спиш добре!
Най-естественото домашно средство срещу безсъние е пиене на топло мляко преди лягане. Бадемовото мляко е отличен източник на калций, който помага на мозъка да произвежда мелатонин (хормон, който помага за регулиране на цикъла сън / събуждане).
Разтрий малко студено пресовано сусамово масло върху ходилата на краката си, преди да се пуснеш под завивките (не забравяй да обуеш памучни чорапи, така че да не омазниш чаршафите си).
Свари 3 грама пресни листа от мента или 1,5 грама изсушени листа от мента в 1 чаша вода за 15-20 минути. Вземи една 1 чаена лъжичка мед преди лягане.
Поръси 1 чаена лъжичка кимион върху нарязан банан. Яж редовно преди лягане.
Дихателните упражнения, йога и медитацията са отличен начин да отпуснеш ума си и да си наваксаш с качествен сън.
Източник: Брадва
Всеки трябва да го знае: Тиквата много полезна за здравето, но не всеки може да я ядеД-р Тони Пероне е известен диетолог и нутрологист. Популярен е сред холивудските звезди, като Ръсел …Jun 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!