Слагам малко ориз в чорапите и започвам да чистя вкъщи, ефектът е просто изумителен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В традиционната ориенталска медицина има един древен ритуал, който според лечителите е способен да лекува почти всички болести. Лечителят изсипва ориз на пода, а пациентът трябва да направи две хиляди стъпки по него. Процедурата се повтаря ежедневно до пълно възстановяване на пациента.
Според каноните на източната медицина краката са огледало на тялото. На ходилата на краката са точки, отговорни за правилното функциониране на всички органи. Например, чрез масажиране на върховете на пръстите, където се намират точките на максиларните синуси , ще се отървете от назалната конгестия.

Коледната питка на Катето Евро – майсторска рецепта за майсторки в кухнята:Като истинска майсторка-кулинарка, Катето Евро меси погача за Коледа . Днес ви предлагаме да опитате…Dec 26 2019vijti.com

Масажът на краката е необходим за всеки от нас всеки ден. Процедурата подновява, подмладява, укрепва нервната система, подобрява хормоналния фон, повишава защитните свойства на организма. Но къде сред купчината домакински задължения да намерим време да се погрижим за себе си?

Масаж на краката у дома

Първата идея: ориз в чорапи.

Вземете чифт чорапи и поставете голяма шепа ориз във всяка. Сложете си чорапите и вървете! Хиляди зърна непрекъснато засягат нервните окончания. Акупресурен подмладяващ масаж без прекъсване на домакинската работа и допълнително почистване.

Втората идея: масажни маратонки

Ориз или други зърна (елда или ечемик) се изсипват директно в чехли или други удобни затворени обувки. В обувките за масаж можете да ходите от 30 минути до няколко часа. В допълнение към въздействието върху масажните точки, крупата има ефект на пилинг: забравете за мазолите.

Третата идея: спа

Това е полезно за тези, които прекарват дълго време седнали на компютъра. Загрейте граха или фасула във фурната и го изсипете в средна купа. Потопете краката си в нея и продължете да работите. Летаргията, напрежението и тревожността ще изчезнат, оставяйки място за ясни мисли и жизненост.

Акупресурен масаж на краката – друга точка за полезните свойства . Чудесен начин за облекчаване на стреса и напрежението, отпуснете уморените мускули. Децата също ще се възползват от домашен масаж на зърнени култури – отлична превенция за плоски стъпала и паднал свод .

Моля, споделете статията с приятели. Ако имате някакви идеи или предложения за подобряване на домашния масаж, пишете! Интересува се от мнението на всеки един.

Източник: ЗаЖената

Половин село спряхме хаповете с това лекарство за високо кръвно (ето рецептата му)82-годишният бай Добри от Костенец споделя това домашно лекарство за високо кръвно с всеки, който им…Dec 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!